Gratis masterclass ATAG-inductie

Om je te inspireren en optimaal gebruik te laten maken van je nieuwe inductiekookplaat ontvang je een masterclass 'inductie' van topchef Caspar Bürgi cadeau bij aankoop van een ATAG-inductiekookplaat. Deze actie is geldig t/m vrijdag 30 november.

Laat je inspireren door Caspar Bürgi

Topchef Caspar Bürgi die je persoonlijk uitleg geeft in een geweldige omgeving. Hoe kun je de voordelen van ATAG-inductie beter ontdekken dan tijdens één van zijn masterclasses in De Kookfabriek? Om je te inspireren en optimaal gebruik te laten maken van je nieuwe inductiekookplaat ontvang je deze masterclass cadeau bij aankoop van een ATAG-inductiekookplaat. Bekijk onderstaande video's en ontdek de voordelen van een inductiekookplaat.

Professionele standaard

ATAG-inductie is geïnspireerd op de professionele keuken. Tegelijkertijd op 5 zones bezig zijn, of achter elkaar bakken, geen probleem!

Bridge Induction

Op de ATAG-inductie-kookplaten met Bride Induction kun je twee kookzones combineren tot een groter kookoppervlak.

Slimme bediening

Aan de hand van de stijlvolle Iris Sliders van ATAG kun je met je vinger heel makkelijk en nauwkeurig het vermogen instellen!

Digitale timers

Met de digitale timers geïntegreerd in de kookplaat naast de kookzones, kun je eenvoudig de kooktijd programmeren en de verstreken kookduur aflezen.

* Bekijk de actievoorwaarden