Glijstang en toebehoren

Een goede douche zorgt voor ontspanning. Voor veel mensen is het nemen van een douche een gelegenheid om de alledaagse stress van zich af te laten glijden.

Glijstang

Om zo ontspannen mogelijk te kunnen douchen is het van belang dat je een goede kwaliteit glijstang hebt. Bij het uitkiezen van een glijstang moet je in de gaten houden dat de glijstang past bij je handdouche.

Het is belangrijk dat je jouw wensen omtrent de glijstang duidelijk hebt. Zo kunnen wij je optimaal verder helpen. Kom langs in ons woonwarenhuis en onze experts helpen je graag stap-voor-stap met al je wensen.

Glijstang toebehoren

Bij Nijhof, in ons woonwarenhuis in Baarn, vind je de glijstang toebehoren die je douche en daarmee je badkamer compleet maken. Bij de glijstang toebehoren kun je denken aan een bevestigingsring, een douchepijp, een douchearm, glijmechanisme, een verbindingsstuk en nog veel meer. Een ruime keuze om je douche en badkamer compleet te maken.

Hulp nodig met het ontwerpen of verbouwen van je douche?

Het uitzoeken van de details van jouw douche ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze badkameradviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs