Fonteinen en fonteinkraan

Fontein

Een wastafel fontein bestaat uit een wastafel met een kraan. Deze worden veelal in toiletruimtes opgehangen om je handen te kunnen wassen. Met een wastafel fontein van Baderie kies je voor design fontein met een uitstekende kwaliteit.

Je wilt natuurlijk een wastafel fontein die perfect in je toiletruimte past. Kiezen kan daardoor soms wat lastig zijn, maak daarom een afspraak met één van onze deskundige sanitair adviseurs bij een showroom bij je in de buurt. Onze adviseurs helpen je om jouw toiletruimte naar je wensen af te krijgen.

Soorten fonteinkranen

Een toiletuimte is niet af zonder fonteinkraan. Afhankelijk van de ruimte en van jouw smaak kun je kiezen tussen een hoekfonteinkraan of wandfonteinkraan. Fonteinenkranen zijn er allerlei vormen, van rond tot vierkant. En dit is slechts een kleine greep uit ons brede assortiment fonteinen.

In onze showroom laten we je graag alle mogelijkheden zien en helpen we je stap-voor-stap met al je wensen, voor elk soort budget.

Fonteinenkranen van topmerken

Of je nu op zoek bent naar een strak design of een fonteinkraan met weelderige vormen, je vindt bij Nijhof in Baarn altijd de fonteinkraan die bij je wensen aansluit. Het assortiment bestaat uit diverse bekende design merken als: Clou, Keramag, Sphinx, en Villeroy & Boch.

Hulp nodig bij het ontwerpen of verbouwen?

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze badkameradviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs