Flitsadvies tuinontwerp

Hulp nodig bij een specifiek probleem in je tuin? Ga dan voor een flitsadvies van 45 minuten van onze tuinarchitect.

Reserveer een tuinarchitect

Elk eerste weekend van de maand organiseren wij een flitsadvies voor je tuin. Zo'n advies duurt 45 minuten en kost €50.

Het flitsadvies is bedoeld voor een specifiek, afgebakend onderwerp. Dus loop je vast met de indeling van je tuin? Of kom je er niet uit met het kiezen van de juiste kleuren, beplanting of verlichting? Dan is ons flitsadvies precies wat voor jou.

Meer informatie vind je bij de evenementen in onze agenda.

Let op: momenteel worden er even geen tuinadviezen gegeven. Schrijf je in voor onze nieuwsbrief om op de hoogte te blijven.

 

Flitsadvies bij Nijhof

Flitsadvies bij Nijhof

 

Schrijf je in

Je kunt je inschrijven voor een flitsadvies in onze agenda. Gebruik hiervoor de knop hieronder. Elk eerste weekend van de maand worden er flitsadviezen gegeven. Bij het inschrijven kun je kiezen voor de datum en voor tuinadvies. Wij nemen dan vervolgens contact met je op voor een definitieve afspraak.

 

Tuinontwerp bij Nijhof

 

Meer de diepte in

Heb je behoefte aan een compleet tuinplan? Of zelfs de aanleg? Dat kan natuurlijk ook. Vaak heb je wel een soort van idee in je hoofd, maar als je wil uitleggen hoe de tuin er nu echt uit moet komen te zien is het ineens een stuk lastiger. Daarom maken onze tuinarchitecten een schets op basis van jouw wensen. Uiteraard houden zij dan rekening met alle details waar je op moet letten bij het kiezen van een type tuin. Zoals de ligging en de vorm van de tuin, de beschikbare ruimte en waar de zon op- en ondergaat