Flitsadvies

Reserveer een professional!

Hulp nodig bij een specifiek probleem in je woning of in de tuin? Ga dan voor een flitsadvies van 45 minuten van een van onze professionals. Onze tuinarchitect en interieurstylistes zitten al voor je klaar.

Interieurontwerp bij Nijhof

 

Reserveer een interieurstylist

Elk eerste weekend van de maand organiseren wij een flitsadvies voor je interieur en voor je verlichting. Zo'n advies duurt 45 minuten en kost €50.

Het flitsadvies is bedoeld voor een specifiek, afgebakend onderwerp. Dus loop je vast met de indeling van je woonkamer? Of kom je er niet uit met het kiezen van de juiste kleuren of twijfel je over de toepassing van je verlichting? Dan is ons flitsadvies precies wat voor jou!

Meer informatie vind je bij de evenementen in onze agenda.

Tuinontwerp bij Nijhof

 

Reserveer een tuinarchitect

Twee zaterdagen per maand organiseren wij een flitsadvies voor je tuin. Dit doen wij in samenwerking met Jeroen Binnekade, onze tuinarchitect. Zo'n advies duurt 45 minuten en kost €50.

Het flitsadvies is bedoeld voor een specifiek, afgebakend onderwerp. Loop je vast met de indeling van je tuin? Of kom je er niet uit met het kiezen van de juiste kleuren, beplanting of verlichting? Dan is ons flitsadvies precies wat voor jou.

Meer informatie vind je bij de evenementen in onze agenda.

 

De diepte in

Toch liever een uitgebreid advies? Dat kan natuurlijk ook! Schrijf je in voor een uitgebreid interieuradvies of een persoonlijk tuinplan. We begrijpen dat je hier weleens wat meer over zou willen weten. Dat kan!