Een prachtige kinderkamer

Ook je kind verdient een prachtige slaapkamer. Daarom hebben wij hier een aantal tips en productgroepen op een rijtje gezet!

Accessoires

Met accessoires komt een kamer pas echt tot leven. Ook in een kinderkamer zijn accessoires van groot belang, de kamer moet natuurlijk heel erg gezellig zijn! De posters van Image Republic en IXXI zijn uniek en in verschillende soorten en maten verkrijgbaar, hierdoor is er voor ieder wat wils! Met magneet en krijt stickers kunnen kinderen hun verbeelding goed kwijt en met de bijbehorende magneten wordt dit nog leuker. Uiteraard kan een spaarvarken niet ontbreken in een kinderkamer.

We hebben de leukste accessoires voor de kinderkamer op een rijtje gezet, deze bekijk je met de knop hieronder.

Accessoires bij Nijhof

Beddengoed bij Nijhof

Beddengoed

Een bed is een groot en belangrijk object in een slaapkamer. Een dekbedovertrek bedekt een groot deel van het bed en moet dus wel mooi zijn en bij de kamer passen. In onze winkel en online hebben we een ruime collectie beddengoed. Maar ook de Auping shop in ons woonwarenhuis heeft een mooie collectie samengesteld!

Kom langs in onze winkel of bekijk de collectie alvast online!

Knuffels

Een kinderkamer kan eigenlijk niet zonder knuffels. Jong of oud, jongen of meisje, iedereen houdt van knuffels! Daarom hebben wij een ruime keuze aan hoogwaardige, mooie en zachte knuffels.

De nieuwe collecties van Maileg en nijntje stelen de show, maar in ons woonwarenhuis in Baarn hebben we nog veel meer keus!

Knuffels bij Nijhof

Verlichting bij Nijhof

Verlichting

Voor een kind is het heerlijk om buiten te spelen, maar soms is het al best laat of laat het weer het simpelweg niet toe. Daarom is het best handig om goede verlichting te hebben in een kinderkamer! Van nachtlampjes tot kamervullende verlichting, wij hebben ruime keus zodat er voor iedereen wat bij zit. Over nachtlampjes gesproken, heb je deze vrolijke lampen van Lucide al gezien? Of deze van ALLC?

Met de knop hieronder bekijk je onze lampencollectie, wil je ze liever in het echt zien? Dat kan in ons woonwarenhuis in Baarn!

Opbergen

Met al dat speelgoed en al die knuffels kan het best een zooitje worden. Een mooie en handige manier om dit op te lossen is met een kist. Stijlvol, ruim en je kan er ook nog eens op zitten!

Bekijk onze collectie online of kom langs voor het volledige assortiment.

Opbergen bij Nijhof

Prachtige kinderkamer bij Nijhof

Prachtige kinderkamer bij Nijhof

Prachtige kinderkamer bij Nijhof

Prachtige kinderkamer bij Nijhof

Een slaapkamer ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw ideale slaapkamer is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis en laat je inspireren. Of maak een afspraak om je wensen vrijblijvend door te spreken. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met een van onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs