Een badkamer voor elke levensfase

Bad eruit, douche erin. Een nieuwe badkamer zonder ingrijpende verbouwing.

Iedere levensfase brengt andere wensen met zich mee, ook voor persoonlijke verzorging. De wens om een bad te vervangen voor een ruime, comfortabele en veilige douche komt dan ook vaak voor. Met de diversiteit aan mogelijkheden die we bieden passen we op een slimme manier je badkamer aan, waarbij we in stand houden wat goed is in de badkamer en waar je blij mee bent. 

Wij adviseren je en realiseren jouw badkamer die afgestemd is op de wensen en behoefte van vandaag en morgen. Zonder grote verbouwing. Neem contact met ons op voor meer informatie zodat we je van meer informatie kunnen voorzien. Of kom langs in ons woonwarenhuis en laat je inspireren in onze showroom. Onze adviseurs staan voor je klaar om onder het genot van een kop koffie je stap-voor-stap te helpen met al je wensen.

Badkamer voor gezinnen

De kinderen worden groter. Ze gebruiken het bad niet meer en zelf deed je dat ook al nauwelijks. Hoe heerlijk is het dan om die 2 m2 van de badkamer te benutten om lekker royaal te kunnen douchen?

 

“Nu de kinderen groter worden, gebruiken we het bad nog amper. Voor ons liever die heerlijke ruime douche waar ze samen in kunnen.”

Badkamer voor starters

Je hebt net de sleutel gekregen van je nieuwe huis. Typisch zo’n moment waarop je de badkamer net iets meer van jezelf wilt maken zonder die compleet te verbouwen. Bad eruit en douche erin is dan een goed begin.

“Eindelijk ons eigen stekje. Nu alleen die badkamer nog wat meer naar onze zin…”

 

Badkamer voor ouderen

Je wilt zo lang als kan zelfstandig in je huis blijven wonen. Maar wat meer comfort in de badkamer is daarbij wel gewenst. Met een douche waar je zo in en uit kunt stappen en van alle gemakken voorzien, blijft het toch uw vertrouwde badkamer.

“Genieten van het leven, dat vinden we belangrijk. En dat zijn we nog lang van plan!”

Ook voor maatwerk

Onze badkamers bestaan niet altijd uit een standaard cabine maar kunnen ook op maat worden gemaakt. Daarom kunnen wij ook je bad vervangen voor een douche wanneer je bijvoorbeeld een schuine wand hebt. Al jouw wensen in comfort staan voorop, zo werken wij samen aan jouw ideale badkamer.

En er kan nóg meer!

Juist omdat onze badkamers niet altijd bestaan uit een standaard cabine maar op maat kunnen worden gemaakt, kan er nog veel meer. Denk daarbij aan een antislip douchebak, een ingebouwde thermostaatkraan, regendouche, douchewand die helemaal ingeklapt kan worden voor meer instapruimte en zelfs een dubbele doucheopstelling wanneer je ruimte dat toelaat. Ideaal toch?

Extra comfort

Zittend douchen, bijvoorbeeld tijdens het haren wassen is voor iedereen heerlijk comfortabel. Van design tot professionele hulpmiddelen. Op onze speciaal ingerichte pagina over veiligheid kun je de mogelijkheden bekijken.

Voorbereid zijn op de toekomst

Onze adviseurs hebben de kennis en mogelijkheden in huis om in overleg eventueel al voorzieningen te treffen voor de toekomst. Bijvoorbeeld door het plaatsen van extra versteviging achter de wanden, zodat in de toekomst snel een wandzitje of wandgreep voor ondersteuning geplaatst kan worden. Zo ben je goed voorbereid.

Ruime keuze in kleuren en motieven

We hebben een ruime keuze aan kleuren en motieven zodat we in iedere badkamer het bad kunnen vervangen voor een ruime comfortabele douche.

Wil je het onopvallend veranderen of je badkamer juist tegelijk ook een nieuw aanzien geven, wij zorgen ervoor dat je een fraaie doucheruimte naar keuze krijgt, mooi aansluitend bij het interieur van de rest van de badkamer.

Een badkamerruimte ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs