Fatboy: Edison the Petit en Cooper Cappie

Edison the Petit is de iconische tafellamp van Fatboy. Een echte must-have. Je vindt de Edison the Petit in onze Fatboy conceptstore in ons woonwarenhuis of in onze webwinkel. Pimp je Edison the Petit met een Cooper Cappy.

Edison the Petit

Multifunctioneel, mobiel, sfeervol én oplaadbaar. Dat is de Edison the Petit. Functioneel op je bureau, romantisch op het balkon, handig naast je bed. Deze tafellamp brengt de juiste hoeveelheid licht in de duisternis. En dat 6 tot 24 uur lang, waar je ook bent.

Deze draadloze tafellamp is namelijk volledig verlicht dankzij de LED-technologie. Gebruik de tafellamp buiten en binnen, kies de juiste lichtsterkte uit drie standen en laad hem daarna weer op via USB. Voeg een Cooper Cappie toe om hem nog wat meer pit te geven. Prijs €64,95.

Cooper Cappie

Maak de Edison the Petit lamp helemaal van jou door middel van een verwisselbaar lampenkapje. De kleine lampenkapjes zijn verkrijgbaar in 21 varianten. Van romantisch tot vintage en van kleurrijk tot neutraal. En in de feestmaand natuurlijk ook in de meest sfeervolle kerstdessins

Fatboy Cooper Cappie