duurzame Auping wintersale

Tijdens de Auping wintersale zijn de meest duurzame producten extra zacht geprijsd. Dus kijk gerust eventjes rond op onze website of kom langs in onze Auping Plaza.

bed Essential

De Auping Essential is een echt duurzaam ontwerp, gemaakt van eerlijke materialen. De spiraalbodem is gemaakt van 100% recyclebaar staal, het hoofdbord is gemaakt van FSC- en PEFC hout en het aluminium dat gebruikt wordt voor de poten is al voor 98% gerecycled.

Van € 2.895,- voor € 2.495,-

Uitvoering: Auping Essential 180x200 cm, inclusief omranding, 2 vlakke spiraalbodems, een houten hoofdbord en 2 Inizio matrassen.

bed Auronde

De Auronde is echt een designklassieker. De Auronde wordt gemaakt van oersterk beukenhout en gaat daarom heel lang mee. Met restyle je Auronde kun je van jouw oude Auronde weer een nieuw bed maken.

Van € 2.495,- voor € 2.095,- 

Uitvoering: Auping auronde180x200 cm, inclusief omranding, 2 vlakke spiraalbodems en 2 Inizio matrassen.

matras Vivo

Topmodel Vivo, verrijkt met alle opties, is dé keus voor wie de allerhoogste eisen stelt aan het slaapcomfort. Je slaapt nu nog lekkerder op dit matras die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. De Vivo matras is uitgerust met een natuurlijke comfortlaag, zonder kunstmatige toevoegingen, op duurzame wijze geproduceerd.

Van € 1.595,- voor € 1.345,- 
Uitvoering: 90x200 cm

matras Maestro

Maestro verenigt meesterlijk ligcomfort met optimale ondersteuning. Slaap nu nog lekkerder op dit matras die niet alleen goed is voor jou, maar ook voor het milieu. De Maestro matras is uitgerust met een natuurlijke comfortlaag, zonder kunstmatige toevoegingen, op duurzame wijze geproduceerd.

Van € 1.395,- voor € 1.195,-
Uitvoering: 90x200 cm 

dekbed 4 seizoenen

Het Auping Comfort Synthetisch 4 seizoenen dekbed is gevuld met 100% rPET gerecyclede Polyestervezels. Dit dekbed zorgt elk seizoen voor het perfecte slaapklimaat en is minder belastend voor het milieu. Bovendien kun je dit dekbed gewoon wassen en is het anti-allergie.

Van € 299,- voor € 249,-
Uitvoering: 140x220 cm

kussen Prestige

Het Auping Prestige Synthetisch hoofdkussen is gevuld met Suprelle© Fresh en Tencel© holle microvezels, bekroond met het EU Ecolabel. De zachte en veerkrachtige vezels zorgen voor goede ondersteuning, het comfort van dons en lage belasting voor het milieu.

Van € 89,- voor € 69,-
Uitvoering: 40x60 cm