Doucheslang

Onmisbare doucheslang

De thermostaat, handdouche, doucheslang en glijstang vormen samen de doucheset. De doucheslang is daarom ook onmisbaar in deze doucheset, omdat deze ervoor zorgt dat het water vanuit de thermostaat naar de douchekop wordt gevoerd.

Soort doucheslang

Er zijn verschillende soorten doucheslangen. Tegenwoordig wordt veelal de kunststof doucheslang met metaal effect toegepast. Deze doucheslang heeft niet alleen een luxe uiterlijk, maar is ook antibacterieel. In ons woonwarenhuis hebben we een uitgebreid aanbod aan doucheslangen, in verschillende formaten. Kom langs en laat je door één van onze badkamerexperts adviseren.

 

Hulp nodig met het ontwerpen of verbouwen van je douche?

Het uitzoeken van de details van jouw douche ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze badkameradviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs