Douchekraan

De douchekraan is onmisbaar in je badkamer. Zonder douchekraan immers geen ontspannende douche. Er bestaan diverse soorten douchekranen. Zo is er de opbouw douchethermostaat, inbouw douchekranen maar kun je natuurlijk ook kiezen voor een complete doucheset, regendouche of zelfs de Grohe Smartcontrol.

Je zult goed moeten weten wat voor douchekraan het beste bij uw badkamer en douche past. Wij kunnen je daar bij helpen. Maak een afspraak met één van onze experts in ons woonwarenhuis die je stap-voor-stap helpen met als je wensen. Voor elk budget hebben we een oplossing voor een geschikte douchekraan.

Verschillende douchekranen

Je kunt je eigen douche-systeem min of meer op maat laten samenstellen in de prijsklasse die bij je past. In de douche is een goede thermostaatkraan onmisbaar, je stelt de temperatuur in en wordt nooit verrast door te koud of te heet water. Met de nieuwste technieken zijn de kranen nog veiliger en gemakkelijker in het gebruik.

Kindvriendelijke douchekraan

Nieuwe, vernuftige technologie zorgt dat het warme water niet in contact komt met de metalen delen van de buitenkant. De kraan blijft koel, zodat je zich nooit meer kunt branden aan een hete kraan. Dus een extra veilige douchekraan voor gezinnen met jonge kinderen.

Hulp nodig met het ontwerpen of verbouwen van je douche?

Het uitzoeken van de details van jouw douche ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze badkameradviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs