Douchekop

Tegenwoordig wordt het bij het uitkiezen van een douchekop steeds belangrijker om rekening te houden met het douchecomfort en het waterverbruik, want wie wil er nu niet een zo hoog mogelijk douchecomfort met een zo min mogelijk waterverbruik.

Variatie

Iedere douchekop is daar weer anders in. Voordat je een douchekop gaat kopen, beslis dan wat voor douchekop je precies wilt. Douchekoppen variëren in grootte, maar ook in het aantal straalsoorten. Stel je daarom eens de vraag of je liever voor een enkele straal gaat of dat je kunt wisselen met vier verschillende straalsoorten?

Je moet goed moeten weten wat voor douchekop het beste aansluit bij je wensen. Wij kunnen je daar natuurlijk bij helpen. Maak een afspraak met één van onze experts in ons woonwarenhuis of kom langs in onze showroom en laat je inspireren.

Wandhouder douchekop

Een wandhouder voor uw douchekop vinden is niet zo eenvoudig als het lijkt. Er zijn veel verschillende soorten beschikbaar. Bij een keuze voor een wandhouder douchekop moet je bijvoorbeeld rekening houden met de omtrek van de handdouche of glijstang. Maar ook de positie van de wand is belangrijk.

Het is dus mogelijk dat je graag wat advies wil. Bij Nijhof helpen wij je graag verder met advies over de wandhouder douchekop die het beste bij je badkamer past. Je kunt ook afspraak maken bij één van onze adviseurs.

Hulp nodig met het ontwerpen of verbouwen van je douche?

Het uitzoeken van de details van jouw douche ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze badkameradviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs