Playground

De Playground is tot nader bericht gesloten vanwege het coronavirus.

De tijd van hun leven!

Je zult vast verwachten dat jouw kids gaan klagen als je zegt dat jij gaat winkelen. Maar als je vertelt dat je naar Nijhof gaat verandert dat de zaak. Want wij hebben een superleuke playground, waar je kids onder deskundige leiding veilig en leuk kunnen spelen terwijl je rustig en ontspannen winkeltje in en winkeltje uit gaat. Onze playground is er voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar.*

Openingstijden:
woensdag: 13.30 - 17.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zondag: 11.00 - 16.30 uur

Let op: het kan in een uitzonderlijk geval voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden er toch geen (volledige) bezetting is van onze playground. Uiteraard proberen we dit te voorkomen. Maar om zeker te zijn dat er daadwerkelijk bezetting aanwezig is, adviseren we je om dit vooraf toch even telefonisch te checken via 035 5486 250.

  

*De kinderen/ouders blijven verantwoordelijk, Nijhof aanvaardt geen aansprakelijkheid bij eventuele schade, diefstal of vermissing bij het gebruik van de playground. De medewerkers van Nijhof zijn bevoegd om aanwijzingen te geven, corrigerend op te treden en indien zij dat nodig vinden personen de toegang tot de playground te ontzeggen.