Meubelmakerij

Natuurlijk proberen we met het samenstellen van ons assortiment zoveel mogelijk te inspireren, zodat alles ook echt bij jouw huis past. Maar we snappen als geen ander dat het onbegonnen werk is om een 100% score te halen. Gewoon omdat het vaak om kleine details gaat: het zijn net niet de goede deurtjes of het zouden juist afgeronde hoeken moeten zijn. Voor al die details: de Nijhof meubelmakerij!

HOUTKUNSTENAARS

Ga je bij onze meubelmakerij langs, dan zie je vakmensen aan het werk. Echte houtkunstenaars. Met liefde voor het materiaal waar ze mee werken.
Zij maken compleet nieuwe meubels from scratch, helemaal volgens jouw briefing en specifieke maten. Maar, ze passen net zo makkelijk bestaande meubels aan naar jouw voorkeur.
Vooraf worden eerste al je wensen besproken en eventueel aangevuld met suggesties en aanbevelingen van onze specialisten. Daarna volgt er een offerte.

Vind je dat een mooie prijs, dan gaan wij voor je aan de slag. Of het nou gaat om stevige poortdeuren, een robuuste vlonder of een sfeervolle schutting op maat, wij maken er iets moois van.

Bel 035 5486219 voor meer informatie of laat hieronder je gegevens achter. Langskomen kan natuurlijk ook! Vergeet niet je eigen schets of knipselmap met ideetjes mee te nemen, want da’s altijd een mooi startpunt.

 

portfolio kasten

Onze houtkunstenaar Arnold heeft al de meest uiteenlopende meubels gemaakt. Een korte samenvatting.

boekenkast 
  
Let vooral op de strak afgewerkte kroonlijst. De kast is zelfs demonteerbaar. Ideaal om op een later moment nog eens te verplaatsen.


buffetkast
  

Een multifunctionele buffetkast met uiteraard veel legplanken. Maar er is ook een plekje ingeruimd voor de tv. De kast is ook voorzien van verlichting terwijl de glas-in-lood ramen fungeren als eye-catcher. In overleg met onze meubelmaker Arnold heeft de klant besloten om deze kast, gemaakt van MDF, zelf af te schilderen.


mega opbergkast

   

Een opbergkast in de meest brede zin van het woord. Behalve de hoogte zijn het aantal lades opvallend. Elke lade loopt soepel en sluit geruisloos, een specialiteit van Arnold.

portfolio overige

tafel
 
Een eetkamertafel gemaakt met de donkere houtsoort wengé en de lichte houtsoort limba bariole. Een wel zeer fraaie combinatie, uiteraard weer naadloos en met liefde afgewerkt door onze Arnold.

 

badmeubel
   
Een badmeubel meteen lengte van maar liefst 4 meter! Het 'bakbeest' is gemaakt van MDF waarbij de onvermijdelijke lasnaden, strak en naadloos zijn verwerkt.


roomdivider
  

Een roomdivider annex boekenkast. Een combinatie van zwart MDF met kersenhout. Een niet alledaags meubels, maatwerk in optima forma. Volgens Arnold staat deze roomdivider in zijn persoonlijke top 10 van gemaakte woonobjecten.


dressoir
 

In alles retro, dit greeploze dressoir, gemaakt van het fraaie notenhout. De deuren zijn voorzien van een push-out sluiting met softclose: een systeem dat ervoor zorgt dat je kast altijd zachtjes dichtvalt.

Neem direct contact op