Onze meubelmakerij

Natuurlijk proberen we met het samenstellen van ons assortiment zoveel mogelijk te inspireren, zodat alles ook echt bij jouw huis past. Maar we snappen als geen ander dat het onbegonnen werk is om een 100% score te halen. Gewoon omdat het vaak om kleine details gaat: het zijn net niet de goede deurtjes of het zouden juist afgeronde hoeken moeten zijn. Voor al die details: de Nijhof meubelmakerij!

 

Houtkunstenaars


Ga je bij onze meubelmakerij langs, dan zie je vakmensen aan het werk. Echte houtkunstenaars. Met liefde voor het materiaal waar ze mee werken.
Zij maken compleet nieuwe meubels from scratch, helemaal volgens jouw briefing en specifieke maten. Maar, ze passen net zo makkelijk bestaande meubels aan naar jouw voorkeur.

Vooraf worden eerste al je wensen besproken en eventueel aangevuld met suggesties en aanbevelingen van onze specialisten. Daarna volgt er een offerte.

Vind je dat een mooie prijs, dan gaan wij voor je aan de slag. Of het nou gaat om stevige poortdeuren, een robuuste vlonder of een sfeervolle schutting op maat, wij maken er iets moois van.


Bel 035 548 6210 voor meer informatie of laat hieronder je gegevens achter. Langskomen kan natuurlijk ook! Vergeet niet je eigen schets of knipselmap met ideetjes mee te nemen, want da’s altijd een mooi startpunt.

 

Portfolio

 

 

Neem direct contact op