Kinderspeelplaats

Jij uitgebreid winkelen, zij lekker lang spelen

Je zult vast verwachten dat jouw kids gaan klagen als je zegt dat jij gaat winkelen. Maar als je vertelt dat je naar Nijhof gaat verandert dat de zaak. Want wij hebben een superleuke kinderspeelplaats, waar je kids onder deskundige leiding veilig en leuk kunnen spelen terwijl je rustig en ontspannen winkeltje in en winkeltje uit gaat. Onze kinderspeelplaats is er voor kinderen tussen de 3 en 10 jaar. *

Openingstijden:
woensdag: 13.30 - 17.00 uur
zaterdag: 10.00 - 17.00 uur
zondag: 11.00 - 16.30 uur

Let op. Het kan in een uitzonderlijk geval voorkomen dat door onvoorziene omstandigheden er toch geen (volledige) bezetting is van onze kinderspeelplaats. Uiteraard proberen we dit te voorkomen. Maar om zeker te zijn dat er daadwerkelijk bezetting aanwezig is, adviseren we je om dit even telefonisch te checken via 035 5486 250. 

  

* De kinderen/ouders blijven verantwoordelijk, Nijhof aanvaardt geen aansprakelijkheid bij eventuele schade, diefstal of vermissing bij het gebruik van de kinderspeelplaats. De medewerkers van Nijhof zijn bevoegd om aanwijzingen te geven, corrigerend op te treden en indien zij dat nodig vinden personen de toegang tot de kinderspeelplaats te ontzeggen.