Designradiatoren

Een warme badkamer. We kunnen niet zonder. Een radiator in de badkamer is dan ook onmisbaar. De badkamerradiator is speciaal afgewerkt voor de badkamer en werkt net als elke andere radiator. Gelukkig zijn de laatste jaren de badkamerradiatoren niet langer meer een eenvoudige warmtebron, maar producten die gezien mogen worden: de designradiator. Ze zijn er in heel veel soorten, maten en kleuren. Van ultraplat plaatmateriaal tot een multifunctionele handdoekbeugel.

Een badkamerradiator

Naast de stijl van de radiator begint het bij de grootte van de badkamer. Deze is bepalend voor het vermogen van de designradiator. Een grotere badkamer vraagt nu eenmaal om een radiator met meer vermogen in vergelijking met de kleine badkamer. Laat je bij de keuze dan ook goed informeren door één van onze adviseurs over het vermogen dat jouw badkamer nodig heeft.

Radiator tips

  • Altijd heerlijk warme handdoeken of badjas? Kies voor een radiator met handdoekbeugel;
  • kijk bij je keuze voor de radiator ook naar het materiaal. Aluminium is het meest optimale materiaal. Het is vochtbestendig, roestvrij, licht van gewicht, zorgt voor veilige warmte, wordt snel warm en koelt snel weer af. Staal is eveneens geschikt als verwarming. Ook hierin zijn veel modellen verkrijgbaar.

Een badkamerruimte ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs