De wereld van Tempur

Ontdekt door NASA, geperfectioneerd door Tempur.

Niets voelt, ondersteunt of past zich aan uw lichaam aan als een matras of kussen van Tempur.

Tempur bij Nijhof

Over Tempur

Ontdek een ongekend gevoel

Met de matrassen en kussens van Tempur ben je verzekerd van een comfortabele nachtrust. De drukverlagende kussens en matrassen bieden je herstel, comfort en rust. In tegenstelling tot gewoon schuim, dat samengedrukt wordt wanneer er gewicht op komt, bevat het visco-elastisch materiaal. Door de open celstructuur vormt het matras zich exact naar de contouren van jouw lichaam. Zo vinden de ruggengraat en de gewrichten hun natuurlijke positie terug, waardoor spieren en zenuwen zo min mogelijk belast worden.

Tempur bedden bij Nijhof

Bedden

 
Tempur matrassen bij Nijhof

Matrassen

 

Tempur kussens bij Nijhof

Kussens

 

Tempur Comfortproducten bij Nijhof

Comfortproducten

 

Waarom kiezen voor Tempur?

Kwaliteit als basis

Gemaakt om lang mee te gaan

De Tempur producten zijn getest om lang mee te gaan, zodat je jarenlang elke nacht kunt genieten van een uitstekende en compromisloze nachtrust.

Tempur voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en beschikt over verschillende certificaten. En daar zijn zij, en wij, erg trots op!

Ontdekt door NASA

Door Tempur geperfectioneerd

Tempur werd ontwikkeld door NASA in de jaren 70 van de vorige eeuw om astronauten tijdens de lancering te beschermen en te ondersteunen.

De slaaponderzoekers van Tempur beseften het potentieel van dit revolutionaire materiaal en waren de eersten die hiermee aan de slag gingen. Sindsdien maken ze matrassen en kussens, met als doel om de slaap van mensen wereldwijd te transformeren.

Authentiek Tempur materiaal

Tempur materiaal is ongeëvenaard

Het originele traagschuim reageert op de warmte, de vorm en het gewicht van je lichaam terwijl het zich constant aan jou aanpast en je gepersonaliseerde ondersteuning en comfort biedt, vanaf het moment dat je gaat liggen totdat je weer opstaat.

Tempur bij Nijhof

Contact met Tempur

Mail
nl-store-baarn@tempur.nl

Telefoon
035 548 6280

Locatie
Woonwarenhuis Nijhof
Minervaweg 3, Baarn
op de 1e verdieping