De wereld van Auping

Goed slapen volgens Auping

Wie goed is uitgerust merkt dat aan alles: je bent ontspannen, energiek, scherp en vriendelijk. Je bent wakker.

Koninklijk Auping bij Nijhof

Over Koninklijke Auping

Auping nights, better days

Al sinds de oprichting van Auping in 1888 staat duurzaamheid en innovatief design centraal. Het assortiment van Auping bevat zowel eigentijdse als tijdloze ontwerpen. Combineer de Auping bedden en boxsprings met Auping bedtextiel om eindeloos te variëren. Een Auping is maatwerk, handwerk en vakwerk. Sinds 1988 wordt Auping zelfs aangeduid als Koninklijke Auping. Dit alles maakt Auping heel bijzonder.

Bedden en boxsprings van Auping bij Nijhof

Bedden en boxsprings

 

Matrassen van Auping bij Nijhof

Matrassen

 

Dekbedden en kussens van Auping bij Nijhof

Dekbedden en kussens

 

Bedtextiel van Auping bij Nijhof

Bedtextiel

 

Waarom kiezen voor Auping?

Je krijgt altijd het beste advies
Auping weet dat goed advies belangrijk is. Daarom investeren zij veel in de training van hun adviseurs. De slaapadviseurs hebben maar één doel: jou een goede nachtrust bezorgen.

Alles onder één dak
Bij Auping Plaza Baarn vind je ons complete assortiment producten: van bedden en boxsprings tot kussens, dekbedden en bedtextiel. Hierdoor kunnen we altijd de beste oplossing voor jou samenstellen!

Uitgebreid proefliggen
Bij Auping Plaza Baarn kun je ons volledige assortiment aan matrassen, bedden en boxsprings in alle rust en vrijblijvend uitproberen. Ook de kussens en dekbedden kan je hier zelf voelen en ervaren.

Snelle levertijden
Door productie in Nederland, zijn er korte levertijden. In overleg is het ook snel in huis!

Afspraak maken
Je kunt voor advies gewoon bij ons binnenlopen, maar een afspraak maken is aan te raden. Een goed advies kost namelijk best veel tijd, gemiddeld duurt dit ongeveer anderhalf uur. Deze tijdinvestering is het zeker waard, want van een goed passend matras of bed/boxspring heb je de komende jaren veel plezier.

Bereid je goed voor
Een goede voorbereiding is het halve werk. Dit geldt ook voor het optimaal kiezen van het juiste bed. Om een goed advies te kunnen geven is het belangrijk om bijvoorbeeld te weten op wat voor een soort matras je nu slaapt en welke afmetingen je huidige bed heeft.

Auping innovatie

Auping innovatie

Het is de tijd van innovatie, vernieuwing en technologische vooruitgang. Dat weet Auping heel goed! Daarom zijn ze constant bezig met de ontwikkeling van nieuwe en innovatieve technieken. Zoals de Somnox slaaprobot en de Auping Smart base.

Auping Pixel

Pixel is een eigentijds nachtkastje dat kleur aan je slaapkamer geeft. Het slanke en krachtige ontwerp combineert rechte en ronde vormen. Het gebruik van de typische Auping materialen, hout en staal, resulteert in dit mooie en tijdloze nachtkastje.

Het houten kastje met stalen frame en ladefrontje zijn afzonderlijk van elkaar te kiezen in alle Auping kleuren, waardoor er veel verschillende kleurencombinaties mogelijk zijn. Volledig naar jouw wens samen te stellen dus! Kies voor een frisse trendy look, of juist voor volledig zwart of wit. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Auping Pixel bij Nijhof

Auping bij Nijhof

Contact met Auping

Mail
auping@nijhofbaarn.nl

Telefoon
035 548 6240

Locatie
Woonwarenhuis Nijhof
Minervaweg 3, Baarn
op de 1e verdieping