De webwinkel is open

Helaas is onze winkel vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus tijdelijk gesloten. En dat vinden wij erg jammer. Máár, onze webwinkel blijft gewoon 24/7 beschikbaar! En dat is fijn voor iedereen.

Woonwarenhuis Nijhof

 

Altijd open

 

Onze webwinkel is 24 uur per dag beschikbaar. Ook nu onze winkel dicht is! Er staan duizenden producten online, dus er staat ongetwijfeld wat voor je tussen. Kun je toch niet alles vinden? Lees dan gauw verder!

 

Woonwarenhuis Nijhof

 

Kun je iets niet vinden?

 

Dan gaan we dat regelen! Niet alles is te vinden in onze webwinkel. Maar daar hebben we wat op bedacht: bel ons op 035 548 6111 en geef door wat je wensen zijn. Onze adviseurs gaan dan voor je aan de slag om de producten uit ons voorraadassortiment voor jou te selecteren. Uiteraard in nauw overleg met jou. Handig, toch?

 

Woonwarenhuis Nijhof

 

We staan voor je klaar

 

Overigens is 035 548 6111 ook beschikbaar voor alle andere vragen. Bijvoorbeeld over lopende bestellingen, installaties of maatwerk van onze meubelmakerij. Laat het ons weten, we helpen je graag! Want ook in deze lastige tijden staan we gewoon voor je klaar.