Complete slaapkamer make-over

Is jouw slaapkamer aan vernieuwing toe? Of ben je net verhuisd en wil je het een keer helemaal anders aanpakken? Dan ben je op de juiste pagina beland! Hier gaan we het hebben over een complete make-over van de slaapkamer, van vloer tot verf en van meubels tot accessoires.

 

Complete make-over

Ook al spenderen we het overgrote deel van de tijd met onze ogen dicht in de slaapkamer, is het toch fijn als deze er mooi uit ziet. Is jouw kamer aan vernieuwing toe, of heb je gewoon zin om het eens allemaal om te gooien? Dan zit je hier goed. Met de juiste accessoires en een likje verf op de muur kun je al heel veel doen. Maar je kan nog veel verder gaan, denk aan een nieuwe vloer, bijzondere verlichting en zelfs nieuwe meubels. We begrijpen best dat het soms best lastig kan zijn om de juiste combinatie te vinden. Daarom hebben we een compleet stylingteam voor je klaar staan!

Complete slaapkamer make-over

Vloeren bij Nijhof

 

Vloeren

Een vloer is de basis van iedere slaapkamer. Een moderne grijze vloer, of lievere een authentieke bruine houten vloer? Ieders smaak is anders. Kom langs in onze winkel voor het volledige assortiment. Er is veel keus en er zijn erg veel opties, we begrijpen best dat het soms lastig is om de juiste vloer uit te kiezen. Daarom hebben wij een sterk team van ervaren stylisten die graag helpen bij het samenstellen van jouw ideale slaapkamer!

Verf bij Nijhof

 

Verf

De kleur van een muur maakt enorm veel uit voor een kamer. Maar vanaf daar wordt het lastig. Welke kleuren versterken elkaar? Wat is een goede accentkleur en welke kleur maakt de ruimte groter? Onze adviseurs hebben daar een antwoord op! Daarom kun je een afspraak maken met onze adviseurs, zodat je zeker weet dat je jouw muur de goede kleur verft en dat je de goede kleur gebruikt. Kom langs op onze verfafdeling of maak een afspraak met een van onze stylisten het totaalplaatje samen te stellen. Heb je heel je plan al klaar en wil je direct onze verfcollectie bekijken? Dat kan met de knop hieronder.

Behang bij Nijhof

 

Behang

Liever geen verf? Of wil je net een beetje extra textuur toevoegen in de slaapkamer? Dan is behang natuurlijk een geweldige oplossing. Baksteen- of betonstructuur, of toch liever wat neutraler. Ieders smaak is anders. Kom langs in onze winkel voor het volledige assortiment. Er is veel keus en er zijn erg veel opties, we begrijpen best dat het soms lastig is om de juiste vloer uit te kiezen. Daarom hebben wij een sterk team van ervaren stylisten die graag helpen bij het samenstellen van jouw ideale slaapkamer!

Karpetten bij Nijhof

 

Karpetten

Wij hebben altijd al een fascinatie gehad voor vloerkleden. Niet alleen vanwege de uitstraling en de diverse materialen, maar ook vanwege het traditionele handwerk. Het is een prachtig product. Het zorgt niet alleen voor samenhang in je interieur, maar is direct ook een mooie eyecatcher in je slaapkamer! Kom bij ons langs voor het volledige aanbod of bekijk alvast een greep uit onze collectie in de webwinkel.

Meubilair bij Nijhof

 

Meubilair

Zonder meubilair is een kamer wel erg kaal. Het is uiteraard helemaal aan jou wat je erin zet. Wil je naast het bed ook een stoel, een tafeltje en een kledingkast? Of is een bed met een nachtkastje genoeg? Alles is mogelijk. Wij hebben het mooiste en meest uiteenlopende meubilair voor in de slaapkamer voor je klaarstaan!

Raamdecoratie bij Nijhof

 

Raamdecoratie

De voornaamste bezigheid in de slaapkamer is natuurlijk slapen. En dat doe je uiteraard het liefst in het donker. Erg fijn als je tijdens het uitslapen dan niet wordt gestoord door de opkomende zon. Bij ons vind je een ruime collectie aan raamdecoratie, op maat gemaakt voor jouw ramen!

Verlichting bij Nijhof

 

Verlichting

In een slaapkamer moet het donker zijn, maar soms is het toch ook wel fijn om wat verlichting in je slaapkamer te hebben. Wij hebben een grote hoeveelheid mogelijkheden voor verlichting in ons assortiment. In onze winkel en in de webshop hebben wij allerlei soorten lampen, variërend van hanglampen tot vloerlampen en van wandlampen tot tafellampen.

Decoratie en accessoires bij Nijhof

 

Decoratie en accessoires

Een klok, een spiegel of een kussen. Een slaapkamer is niet af zonder de nodige decoratie. Gelukkig hebben wij een enorme collectie waar voor iedereen wel iets tussen zit! Kom langs voor het complete aanbod of bekijk alvast en deel van onze collectie online met de knop hieronder.

Een slaapkamer ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw ideale slaapkamer is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis en laat je inspireren. Of maak een afspraak om je wensen vrijblijvend door te spreken. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met een van onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs