Buitenverlichting

Op deze pagina lichten we een aantal onderdelen uit en laten we zien welke categorieën wij aanbieden.

Wil je meteen de hele collectie buitenverlichting bekijken? Dat kan met de button hieronder.

 

 

Laat een lichtplan maken

De verlichting van een tuin is misschien wel een van de meest ingewikkelde onderdelen van het ontwerpen van jouw droomtuin. Daarom hebben we verschillende adviseurs en stylisten in onze winkel die jou hierbij kunnen helpen. Samen met jou gaan zij aan de slag om het lichtplan van je dromen uit te denken. Een perfect uitgelichte tuin, begint immers bij een perfect uitgekiend lichtplan. Maak dus snel een afspraak en laat je inspireren!

Buitenverlichting

Buitenverlichting

Slimme verlichting

Een slimme tuin is helemaal van nu en een slimme tuin begint bij slimme verlichting. In ons assortiment hebben wij een groeiende collectie slimme lichtbronnen beschikbaar. Wil je meer weten over het realiseren van een slimme tuin? Of wil je meer weten over het aanleggen, gebruiken en besturen van slimme verlichting? Lees dan onze blog over de slimste tuin.

Buitenverlichting

Wij hebben een grote hoeveelheid mogelijkheden voor verlichting in ons assortiment. In onze winkel en in de webshop hebben wij allerlei soorten lampen, variërend van hanglampen tot sokkellampen en van wandlampen tot spots. Hieronder kun je voor de categorie kiezen waar je naar op zoek bent. Wil je gewoon alle lampen bekijken? Dat kan met de knop hieronder!

Buitenverlichting

Hang- en plafondlampen

Plafondverlichting

 

Sokkellampen

Sokkellampen

 

Tafellampen

Tafellampen

Sensorlampen

Sensorlampen

 

Spots

Spots

 

Wandverlichting

Wandverlichting

Een tuin ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw ideale tuin ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis en laat je inspireren. Of maak een afspraak om je wensen vrijblijvend door te spreken. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met een van onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs