Bidetkraan

Bidetkranen zijn speciaal gemaakt voor bidetten. Bidetkranen zijn voorzien van een uitloop die meer horizontaal gepositioneerd is zodat je jezelf beter kunt wassen.

Bidetkranen bij Nijhof

 

Bidetkraan

Woonwarenhuis Nijhof in Baarn heeft een ruim assortiment bidetkranen van alle bekende merken zoals Grohe, Hansgrohe en Villeroy en Boch. Naast de bekende merken hebben wij ook een ruim assortiment bidetkranen van minder bekende merken. Zo bieden we voor elk budget een passende oplossing. Het assortiment bestaat uit zowel modernere bidetkranen als klassiekere bidetkranen.

Door de ruime diversiteit aan bidetkranen is de kans groot dat je slaagt. Vind je niet de bidetkraan die je zoekt? Neem dan onderaan deze pagina contact op met één van onze medewerkers en we helpen je graag stap-voor-stap verder. Je kunt ook langskomen in ons woonwarenhuis waar we je graag te woord staan en zullen helpen met al je wensen.

Een badkamerruimte ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs