Bidet

Hotbath Bidet bij Nijhof

 

Bidet reiniging

Een bidet maakt het gebruik van wc-papier overbodig. De reiniging met water voelt zeer aangenaam. Een bidet is ook erg handig om andere lichaamsdelen te reinigen, ze zijn ook erg praktisch voor het wassen van de voeten.

 

Nieuwe generatie bidets

De nieuwe generatie bidets zijn gelanceerd. Deze zogenoemde hypermoderne douche-wc’s zijn verkrijgbaar met een ingebouwd wellness programma. Dat biedt uitgebreide keuzes zoals de ladydouche voor intieme hygiëne van de vrouw, een pulserende massagedouche en een föhn. Een hele uitbreiding ten opzichte van het ‘ouderwetse’ bidet.

Een toiletruimte ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw toilet ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs