Bedden en boxsprings van M line

Een goed bed is de basis voor een goede gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk. En M line weet dat heel goed.

Boxsprings

De boxsprings van M line zijn speciaal ontworpen voor optimale ondersteuning tijdens het slapen. Uitgerust met een hybride techniek, bieden ze je dezelfde kwaliteit die je van de M line matrassen bent gewend. Het resultaat? Een combinatie van luxe en comfort dat zorgt voor een perfect houding.

Intense boxspring van M line bij Nijhof

 

Intense - 8,9

De M line Intense heeft een klassieke uitstraling. Maar niets is minder waar. Van binnen is hij hypermodern. Net als het M line matras is de Intense namelijk uitgerust met een hybride combinatie van pocketveren en visco-elastisch schuim. Dit zorgt voor extra comfort en een ergonomische houding voor je lichaam.

De boxspring is zowel vlak als elektrisch leverbaar, de elektrische boxspring is bij de rug en de knie verstelbaar. Uiteraard gemakkelijk te verstellen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. De ingebouwde anti-slip mat zorgt ervoor dat je matras niet verschuift.

Vanaf €1.499

Superior boxspring van M line bij Nijhof

 

Superior - 8,5

Lange tijd bepaalde de hoogte van een boxspring de mate van comfort. Nu niet meer. De M line Superior laat zien dat een slank design ook topcomfort kan bieden. Door het gebruik van een revolutionair frame met mini-pocketveren is de hoogte teruggebracht tot de helft van een reguliere boxspring. Een perfect voorbeeld van hoe techniek design ondersteunt.

De boxspring is zowel vlak als elektrisch leverbaar, de elektrische boxspring is bij de rug en de knie verstelbaar. Uiteraard gemakkelijk te verstellen met behulp van de meegeleverde afstandsbediening. De ingebouwde anti-slip mat zorgt ervoor dat je matras niet verschuift.

Vanaf €3.599

 

Bedden

Een bed van M line stel je gemakkelijk en helemaal naar wens samen. Zowel het vlakke als het elektrische systeem zijn verkrijgbaar in alle gangbare afmetingen, met twee verschillende hoofd- en voetborden en ledikantzijden.

Multi Motion bed van M line bij Nijhof

 

Multi Motion - 8,2

Het Multi Motion bed is een perfect voorbeeld van slim design. Dit stijlvolle bed  ondersteunt de hybride technologie van de M line matrassen en is speciaal ontworpen om deze verder te versterken. De ingebouwde zonering, latten en mini-pocketveren in de bedbodem zorgen hier wel voor. Het versterkt het slaapcomfort en verzekert een ergonomische slaaphouding.

De Multi Motion blinkt uit in ventilatie en veerkracht. Dankzij de verschillende opties en accessoires is hij helemaal naar jouw persoonlijke smaak en behoefte samen te stellen. Met vernieuwde technieken, stevige constructie en het strakke ontwerp is deze bodem de ideale partner voor de Cool Motion matrassen.

Vanaf €899

Multi Motion inlegbodem van M line bij Nijhof

 

Inlegbodem - 9,0

De Multi Motion inlegbodem is voorzien van verende, berkenhouten latten met daarop minipocketveren en een ventilerende stof. In combinatie met de toegevoegde comfortzones geeft dit het lichaam een perfecte ondersteuning. De inlegbodem is te plaatsen in ieder bed en is leverbaar als vlakke en als elektrische bodem.

Een inlegbodem gebruik je als ondersteuning van een matras in je bed. De Multi Motion van M line is te gebruiken voor ieder type bed en is in verschillende formaten beschikbaar.

Vanaf €449

 

Pas de Multi Motion aan naar jouw smaak

Multi Motion

Een Multi Motion bed van M line bestaat uit een stevig metalen frame waarin een lattenbodem is verwerkt met daarop een laag gezoneerde mini-pocketveren. Door de hybride werking van de lattenbodem en de pocketvering wordt het comfort van een boxspring nagebootst. De bovenkant is afgewerkt met stof, waardoor het erg goed ventileert. De comfortzones van de bodem zijn perfect afgesteld om te gebruiken in combinatie met de M line matrassen. Met de Multi Motion inlegbodem kun je ook je eigen bed omtoveren tot M line slaapervaring.

Vlak of verstelbaar

De Multi Motion is zowel vlak als elektrisch beschikbaar. De elektrische variant kan dankzij de meegeleverde afstandsbediening heel eenvoudig bij het hoofd- en voeteneind worden versteld. Een elektrisch verstelbaar bed is ideaal wanneer je graag leest of tv kijkt in bed, maar ook als je niet zo goed (meer) kunt lopen of bepaalde nek- of rugklachten hebt. Een verstelbare bodem zorgt voor meer flexibiliteit in je lighouding, waardoor je altijd een comfortabele houding kunt vinden. Het maakt ook het in- en uit bed stappen een stuk gemakkelijker.

Je eigen design

Het Multi Motion bed heeft een opvallend en strak uiterlijk. Een bed dat perfect geschikt is voor de designliefhebber. Het metalen frame kan uitgebreid worden met verschillende hoofdborden, voetborden en zijpanelen. Je hebt de keuze uit verschillende metalen en houten poten. En natuurlijk uit een een berg kleuren en stoffen. Zo geef je het bed de uitstraling die jij wil. Dankzij het modulaire systeem kun je achteraf altijd nog een nieuwe weg inslaan. Handig als je smaak zo veranderlijk is als het weer.