Collectie: bedden

Wat is een slaapkamer zonder bed? Daar hoef je bij ons gelukkig nooit achter te komen!

Bedden van Auping

 

Auping

Auping Nights, Better Days. Een energieke dag begint met goede nachtrust. Deze goede nachtrust begint met goed advies. Het kiezen van het juiste bed of de juiste matras is lastig. Je doet dit ook niet elke dag. Maar onze Auping adviseurs gelukkig wel. Zij helpen je met het beste slaapadvies voor jouw optimale nachtrust. Kom daarom naar onze Auping Plaza.

Bedden van Tempur

 

Tempur

Met de matrassen en kussens van Tempur ben je verzekerd van een comfortabele nachtrust. De drukverlagende kussens en matrassen van Tempur bieden je herstel, comfort en rust. In tegenstelling tot gewoon schuim, dat samengedrukt wordt wanneer er gewicht op komt, bevat het visco-elastische materiaal. Door de open celstructuur vormt het matras zich exact naar de contouren van jouw lichaam. Zo vinden de ruggengraat en de gewrichten hun natuurlijke positie terug, waardoor spieren en zenuwen zo min mogelijk belast worden. Dit vermindert bijvoorbeeld snurken.

Bedden van M line bij Nijhof

 

M line

De investering in een hoogwaardige M line is het waard. Zo ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. Niet voor niets dat er meer dan 300 topsporters en ambassadeurs op een M line slapen. Zij zijn ervan overtuigd dat de kwaliteit van de producten leidt tot een gezonde levensstijl. Wist je dat je gemiddeld een derde van je leven slapend doorbrengt? Daarom geeft M line hoge prioriteit aan kwaliteit. M line wordt gedreven door innovatie. Het vele onderzoek resulteert in de meest innovatieve en comfortabele materialen. Met resultaat! Het levende bewijs zie je terug in topprestaties van bijvoorbeeld Epke Zonderland en Kjeld Nuis.