Badkraan

 

Soorten badkranen

Je hebt gekozen voor een bad in jouw badkamer. Maar voor welke badkraan ga je kiezen? Bij ons in Baarn vind je een ruim assortiment aan inbouwkranen, opbouw badkranen, staande badkranen en thermostaat badkranen van diverse merken. Badkranen worden steeds slimmer ontworpen. Veiligheid is een belangrijk pluspunt, zo bieden wij badkranen waarvan de buitenkant niet heet kan worden. Je wil toch tenslotte zorgeloos kunnen genieten van een ontspannen bad!

Badthermostaatkranen

De thermostatische mengkraan biedt het meeste comfort, dankzij de constante temperatuur en is bovendien en veilige keuze. Je kunt kiezen uit een inbouwkraan, een thermostaatkraan geïntegreerd in het bad of een vrijstaande badkraan.

Een badkamerruimte ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs