Badkamerinstallatie

Iets kopen is één, maar het installeren is stap twee.

Installatieservice bij Nijhof

 

Installatieservice

Iets kopen is één, maar het installeren is stap twee. Een stap die we toch vaak liever aan experts overlaten. Het grote voordeel van onze installatieservice is dat je één vaste contactpersoon hebt die alle verschillende disciplines coördineert, die bij een installatie komen kijken.

Een ander voordeel is dat onze installateurs niet verrast worden door onbekende artikelen, want zij werken altijd met producten uit het assortiment van Nijhof.

Kortom, via de installatieservice van Nijhof is het goed geregeld en kun je zelf gewoon je hoofd bij het shoppen houden!

Baderie badkamer bij Nijhof

 

De 4 voordelen

  1. We begeleiden het totale project, van offerte tot oplevering.
  2. Er is één contactpersoon: de Nijhof projectleider. Dat voorkomt discussies tussen bijvoorbeeld de aannemer en diverse leveranciers.
  3. Onze ervaren installateurs worden niet verrast door onbekende artikelen, want zij werken altijd met producten uit het Nijhof assortiment.
  4. Behalve de fabrieksgarantie op alle producten, geven we ook 5 jaar garantie op de installatiewerkzaamheden.

Baderie badkamer bij Nijhof

 

Succesverhaal

Wij hebben een prachtige badkamer gerealiseerd bij Roos Oosterbroek uit Amsterdam. Zowel wij als Roos zijn blij met de samenwerking in het algemeen en het eindresultaat in het bijzonder!

Fotografie
Roos Oosterbroek
@casabinus
www.d-raw.nl

Baderie badkamer bij Nijhof

Baderie badkamer bij Nijhof

Baderie badkamer bij Nijhof

Baderie badkamer bij Nijhof