Badkamers van Baderie

Op zoek naar die ene droombadkamer? Wij hebben een uiteenlopend assortiment om voor jouw de perfecte badkamer samen te stellen. Ook hebben wij in onze showroom diverse voorbeelden van badkamers om inspiratie op te doen. Op onze Baderie afdeling vind je ruim 2.000m2 vol trends en inspiratie en kun je kiezen uit diverse topmerken. Baderie maakt op basis van jouw wensen een badkamerontwerp, helemaal persoonlijk en op maat natuurlijk!

Baderie badkamer bij Nijhof

 

Kiezen is 1, installeren is stap 2

Je kan alle kanten op: je installeert zelf, met Baderie samen of je laat alles aan ons over. Wij maken vooraf een duidelijke offerte die overzichtelijk is gesplitst tussen materiaal en installatiewerkzaamheden. Geen onaangename verrassingen dus! Ook fijn: wij bieden vijf jaar garantie op uw badkamer, inclusief de installatie.

Bel voor meer informatie of een afspraak naar 035 5486 120. Of nog beter, kom gewoon een keer gezellig langs! We helpen je dan graag stap-voor-stap met al je wensen.

Baderie badkamer bij Nijhof

Baderie badkamer bij Nijhof

Baderie badkamer bij Nijhof

Baderie badkamer bij Nijhof

Een badkamerruimte ontwerpen

Het uitzoeken van de details van jouw badkamer ontwerp is iets waar onze adviseurs je graag bij helpen. Ook als je nog niet precies weet wat voor stijl je precies wil, kunnen onze adviseurs je daarin perfect begeleiden. Kom langs in ons woonwarenhuis, bezoek onze showroom en laat je inspireren. Of maak een afspraak met één van onze adviseurs die je stap-voor-stap helpen met al je wensen. Maak hiervoor onderaan deze pagina een afspraak met onze experts.

Neem direct contact op met één van onze adviseurs