Auping: hoeslakens

Hoe is het om te slapen op een kaal bed? Daar hoef je bij Auping gelukkig nooit achter te komen!

Hoeslakens van Auping

De Auping hoeslakens bestaan voor bijna 100% uit katoen. Dankzij elastiek in de hoeslakens passen deze gemakkelijk om het matras. Zo maak je het matras in een handomdraai op!

De hoeslakens zijn in verschillende kleuren en afmetingen verkrijgbaar. Kom langs in de winkel of bekijk direct de webshop.

Auping hoeslakens bij Nijhof

Auping Hoeslaken Percale bij Nijhof

Hoeslaken Percale

Dit 100% katoenen hoeslaken is gemaakt van fijn voorgekrompen en gekamd percale-katoen. Het elastiek rondom zorgt ervoor dat dit hoeslaken perfect past om het matras. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar.

Hoeslaken Jersey

Dit katoenen Jersey hoeslaken is gemaakt van zeer fijn en super zacht katoen. Het is pilling-vrij en voelt erg soepel aan op de huid. Het elastiek rondom en de stretch van de stof zorgen ervoor dat dit hoeslaken perfect past om het matras. Er zijn verschillende afmetingen en kleuren beschikbaar.

Auping Hoeslaken Jersey bij Nijhof

Auping Topper Hoeslaken Jersey bij Nijhof

Topper Hoeslaken Jersey

Dit katoenen Jersey hoeslaken, speciaal gemaakt voor de toppers van Auping, is gemaakt van zeer fijn en super zacht katoen. Het is pilling-vrij en voelt erg soepel aan op de huid. Het elastiek rondom en de stretch van de stof zorgen ervoor dat dit hoeslaken perfect past om de toppers van Auping. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar.

Splittopper Hoeslaken Jersey

Dit katoenen Jersey hoeslaken, speciaal gemaakt voor de splittoppers van Auping, is gemaakt van zeer fijn super zacht katoen. Het is pilling-vrij en voelt erg soepel aan op de huid. Het elastiek rondom en de stretch van de stof zorgen ervoor dat dit hoeslaken perfect past om de splittopper matrassen van Auping.

Een Splittopper hoeslaken is een hoeslaken dat speciaal gemaakt is voor een splittopper. De splittopper is speciaal gemaakt voor gebruik op een tweepersoons verstelbare boxspring of verstelbare bedmodellen. Hiermee kun je beide bedbodems onafhankelijk van elkaar verstellen zonder dat de andere persoon daar last van heeft en zonder een hinderlijke naad in het midden. Er zijn verschillende afmetingen beschikbaar.

Auping Splittopper Hoeslaken Jersey bij Nijhof

 

Een bed nodig bij je hoeslaken?