All in House service

Met All in House service geniet je maar liefst 5 jaar zorgeloos van je nieuwe zitmeubel dankzij professionele service en garantie. Zelfs wanneer er onverhoopt een glas wijn over de stof wordt gemorst.

Hoe werkt het?

All In House service wordt alleen verstrekt bij aanschaf van een nieuw meubel. Je ontvangt na registratie een op naam geregistreerd 'All in House Service certificaat'. Met dit certificaat kun je 5 jaar een beroep doen op de All in House Service. Indien zich gedurende de serviceperiode van 5 jaar calamiteiten met het meubel voordoen staat het Service Centre van All in House volledig tot je beschikking. Met raad en daad maar waar nodig wordt een meubelservice specialist ingeschakeld zodat je meubel gratis hersteld wordt zonder voorrijkosten of andere kosten.

Kosten

Je betaalt €50 per zitgedeelte. Oftewel €50 voor een fauteuil of loveseat.
Voor bijvoorbeeld een 3-zitsbank betaal je €150. Voor eetkamerstoelen is het tarief €50 per twee stoelen.

Textiel

Je meubel wordt voorzien van een hoogwaardige textielbescherming. De onzichtbare vezelbeschermer maakt uw meubelstof optimaal vlekwerend en daarmee zeer gebruiksvriendelijk. Door de bescherming zijn vlekken eenvoudig te reinigen en krijgen vloeistoffen geen kans om een blijvende vlek te veroorzaken in de meubelstof. Wanneer er onverwacht toch een blijvende vlek ontstaat op jouw meubel dan doe je een beroep op de professionele service van All in House.

Leder en leatherlook

Je ontvangt voor de volledige serviceperiode hoogwaardige verzorgingsproducten. De verzorgingsproducten zorgen ervoor dat het leder of
leatherlook de benodigde 'voeding' krijgt zodat het zijn natuurlijke souplesse behoudt, optimaal wordt beschermd en volledig gereinigd kan worden.
Wanneer er onverwacht toch een blijvende vlek ontstaat op jouw meubel dan doe je een beroep op de professionele service van All in House.

Constructieservice

Hulp bij zogenaamde 'calamiteiten' bijvoorbeeld:

- herstellen of vervangen van binnenvering
- repareren van losgeraakte stiknaden
- verstevigen en/of opvullen van losse kussens
- vastzetten van losgeraakte verbindingen
- vastzetten van losgeraakte knopen

Neem direct contact met ons op

All in House service bij Nijhof