We staan voor je klaar

Helaas is ons woonwarenhuis vanwege de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus tijdelijk gesloten. Máár we staan online voor je klaar. Want juist nu is het extra belangrijk om je in huis goed thuis te voelen! En daar helpen we je graag bij. 

Iets nodig? Bel ons!

 

Heb je kleur- of klusadvies nodig? Wil je iets kopen, verf laten mengen, hout laten zagen of stalen van een pvc vloer ontvangen? Aarzel niet en bel ons op 035 548 6111. We gaan dan meteen voor je aan de slag, bijvoorbeeld via Skype, Zoom of FaceTime.

Heb je vervolgens iets gekocht? Dan sturen we het op maar afhalen in ons Afhaalmagazijn kan ook. Deze is gevestigd aan de achterzijde van onze winkel en is van maandag t/m zaterdag open van 9.00 tot 17.30 uur.

 

 

Oliebollen bij Nijhof

 

Een oliebol cadeau

 

Super leuk dat je iets bij ons komt ophalen! Helaas mogen we je verder niet in onze winkel verwelkomen. Dat vinden we jammer. En jij vast ook.

Om de pijn te verzachten heeft De Poorter's Gebakkraam op ons parkeerterrein een heerlijke gratis oliebol voor je. De coupon hiervoor ontvang je bij het afhalen van je bestelling. De kraam is dagelijks geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Eet smakelijk!