Totaalinrichting

Vaak heb je wel in grote lijnen een idee. Of weet je precies hoe je de keuken wil hebben, maar heb je totaal niet nagedacht over de woonkamer. Is er een mooi bedrag gespaard voor de inbouwapparatuur, maar zit je droomoven net iets boven je budget. Bij Nijhof luisteren, helpen en adviseren we je bij de totaalinrichting. Zo nemen we niet alleen energievretend geregel met een tsunami van offertes uit handen, maar zorgen we er ook gewoon voor dat je het totaalplaatje krijgt wat je in je hoofd had. Binnen een mooie prijs en een van tevoren afgesproken tijd. Afspraak is afspraak.

Interieur en styling

Nog ver voor de montage van je keuken, badkamer, vloer of raamdecoratie gaan onze stylistes graag met je om tafel. Want ons projectbureau weet uiteraard alles van techniek en installatie, maar ook van interieur en styling. Samen maken we een plan voor de totaalinrichting van je woning (of een gedeelte ervan). Zo vertalen we jouw wensen en ideeën naar unieke, kant-en-klare woonoplossingen.

Totaalinrichting door Nijhof

 

Technisch

Ons projectbureau coördineert alle technische werkzaamheden die binnen het project van de totaalinrichting nodig zijn: van loodgieter tot parketteur, van timmerman tot elektricien of maatwerk van onze meubelmaker.

Zo heb je dus maar één aanspreekpunt. Hetzelfde geldt voor de factuur en de garantie.

Totaalinrichting door Nijhof

One-stop-shop

Ons projectbureau combineert de expertise van techniek en installatie met de kennis van interieur en styling. Ver voor de montage van een keuken, badkamer, vloer of haard gaat onze interieurstyliste Astrid Bouwhuis namelijk eerst met je om de tafel zitten met als doel: samen een plan maken voor de totaalinrichting of een deel van je woning.

Ze zorgt ervoor dat jouw wensen en ideeën worden vertaald naar kant-en-klare woonoplossingen. Na het gesprek gaat Astrid voor je aan de slag met kleur, materiaal en vorm binnen de vastgestelde kaders. Zodat we uiteindelijk echt kunnen zeggen, Nijhof. Jouw huis. Als zakelijke klant kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Denk aan modelwoningen, ontvangstruimtes en recreatiewoningen.

Totaalinrichting door Nijhof

 

Onze voordelen

Overzicht

Nijhof begeleidt het totale project en houdt overzicht, van offerte tot oplevering.

Eén-op-één communicatie

Als klant heb je één aanspreekpunt, wel zo makkelijk.

Efficiency

De Nijhof projectleider Installatie en de Nijhof projectleider Interieur werken nauw samen. Dat betekent korte lijnen, snelheid, efficiency, kwaliteit én lagere kosten.

Kennis

Onze ervaren installateurs zijn bekend en werken altijd met kwaliteitsproducten van Nijhof.

Betrouwbaar

Nijhof is een familiebedrijf en al 65 jaar een begrip op het gebied van wonen, (ver)bouwen en inrichten.

Flexibiliteit

Met Nijhof kun je alle kanten op, want we zijn zelfstandig en niet gebonden aan afspraken met andere ketens.

Ervaring

Nijhof heeft een schat aan ervaring. Behalve particuliere klanten heeft ons projectbureau ook gewerkt voor zakelijke klanten zoals De Oranjerie van Paleis Soestdijk, De Tinfabriek in Naarden, Villapark Mooi Schoorl en nieuwbouwproject Zuyderzee in Spakenburg.

 

 

 

 

Onze projecten

Barnhouse

Een prachtig modern project in Purmerend. Woorden schieten deze ruimte en locatie eigenlijk te kort. Kijk dus zelf maar!

Barnhouse door Nijhof

Royale woonkamer

De wens van de klant was om van de royale, lege, witte woonkamer een stijlvolle, luxe ruimte te maken met veel sfeer.

Interieurproject door Nijhof

 

Interieuradvies van Nijhof

 

Interieuradvies

Doe je al het kluswerk liever zelf? Dat is natuurlijk geen probleem! Je kunt ook bij ons terecht voor interieuradvies. Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En, wat te doen met de verlichting? Onze ervaren stylistes helpen je graag en geven op maat gesneden advies in onze speciale woon- en leefstijl studio. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken.

 

Neem direct contact op!