Totaalinrichting

Vaak heb je wel in grote lijnen een idee. Of weet je precies hoe je de keuken wil hebben, maar heb je totaal niet nagedacht over de woonkamer. Is er een mooi bedrag gespaard voor de inbouwapparatuur, maar zit je droomoven net iets boven je budget. Bij Nijhof luisteren, helpen en adviseren we je bij de totaalinrichting. Zo nemen we niet alleen energievretend geregel met een tsunami van offertes uit handen, maar zorgen we er ook gewoon voor dat je het totaalplaatje krijgt wat je in je hoofd had. Binnen een mooie prijs en een van tevoren afgesproken tijd. Afspraak is afspraak.

David van Kampen, projectleider installatie 
Lastige klantenwensen ken ik niet. Ik denk altijd in oplossingen.

Voor steeds meer klanten is Nijhof een one stop shop geworden. En, terecht. Wij kunnen namelijk de totale inrichting van een woning regelen en leveren: van een badkamer en de keuken tot de vloer of een open haard. Maar ook een kastenwand in de slaapkamer of de uitvoering van een project.


Zo coördineert projectleider David van Kampen bijvoorbeeld alle technische werkzaamheden die binnen een totaalinrichting moeten worden uitgevoerd. Van loodgieter tot parketteur en van timmerman tot elektricien of tegelzetter. Je hebt dus slechts met één aanspreekpunt te maken. Voor het uitvoerende deel, maar ook qua factuur en de garantie. Dat leek ons wel zo overzichtelijk.

Astrid Bouwhuis, projectleider interieur

Elke dag ideeën van de klant vertalen in kleuren, stijlen en mooie spullen, wat een feest!

Dat one stop shoppen is zo gek nog niet

Ons projectbureau combineert de expertise van techniek en installatie met de kennis van interieur en styling. Ver voor de montage van een keuken, badkamer, vloer of haard gaat onze interieurstyliste Astrid Bouwhuis namelijk eerst met je om de tafel zitten met als doel: samen een plan maken voor de totaalinrichting of een deel van je woning.

Ze zorgt ervoor dat jouw wensen en ideeën worden vertaald naar kant-en-klare woonoplossingen. Na het gesprek gaat Astrid voor je aan de slag met kleur, materiaal en vorm binnen de vastgestelde kaders. Zodat we uiteindelijk echt kunnen zeggen, Nijhof. Jouw huis. Als zakelijke klant kun je natuurlijk ook bij ons terecht. Denk aan modelwoningen, ontvangstruimtes en recreatiewoningen.

De voordelen van Nijhof Totaalinrichting

  • Overzicht. Nijhof begeleidt het totale project en houdt overzicht, van offerte tot oplevering.
  • Eén-op-één communicatie. Als klant heb je één aanspreekpunt, wel zo makkelijk.
  • Efficiency. De Nijhof projectleider Installatie en de Nijhof projectleider Interieur werken nauw samen. Dat betekent korte lijnen, snelheid, efficiency, kwaliteit én lagere kosten.
  • Kennis. Onze ervaren installateurs zijn bekend en werken altijd met kwaliteitsproducten van Nijhof.
  • Betrouwbaar. Nijhof is een familiebedrijf en al 65 jaar een begrip op het gebied van wonen, (ver)bouwen en inrichten.
  • Flexibiliteit. Met Nijhof kun je alle kanten op, want we zijn zelfstandig en niet gebonden aan afspraken met andere ketens.
  • Ervaring. Nijhof heeft een schat aan ervaring. Behalve particuliere klanten heeft ons projectbureau ook gewerkt voor zakelijke klanten zoals De Oranjerie van Paleis Soestdijk, De Tinfabriek in Naarden, Villapark Mooi Schoorl en nieuwbouwproject Zuyderzee in Spakenburg.

Een greep uit onze projecten

Ons projectbureau heeft ook gewerkt voor o.a. de Oranjerie van Paleis Soestdijk, Villapark Mooi Schoorl, De Tinfabriek in Naarden, een nieuwbouwproject Zuyderzee en een gloednieuwe woonkamer.

Handig, zo’n totaalinrichting? Neem dan contact met ons op!

Zie je de voordelen van een Nijhof totaalinrichting wel voor je ten opzichte van alles zelf zoeken, regelen, uitvoeren en in de gaten houden? Stuur ons dan een berichtje en we nemen contact met je op om een afspraak te maken. Wanneer je dan bij ons langs komt, gaan we het totaalplaatje proberen te visualiseren en alles, van kleuren en producten tot prijskaartjes, voor je op een rij zetten. Tot snel!

Meer weten? 

Vul het onderstaande formulier in of bel ons!

David van Kampen - projectleider installatie: 06 557 951 26
Astrid Bouwhuis - projectleider interieur: 035 548 62 42