Lichtplan

Licht is misschien wel het meest onderschatte en tegelijk het moeilijkste onderdeel van je interieur. Daarom is een lichtplan nog niet eens zo’n slecht plan. Voordat je die stap maakt, vragen we je vooraf wat huiswerk te maken: blader woonbladen en tijdschriften door om ideeën en inspiratie op te doen. Vorm voor jezelf een beeld van de sfeer die je wilt creëren. En houd rekening met andere factoren, zoals de functie(s) van de ruimte en het budget wat je aan licht wilt besteden.

Maak een grove schets van de ruimte waar de verlichting moet komen en geef daarbij aan waar zich eventuele deuren en ramen bevinden en waar de aansluitpunten zijn. Natuurlijk is het ook handig om aan te geven waar de tafels, kasten en stoelen staan.

Plan

Maak een afspraak met onze adviseur (035 5486 150) en neem je schets of plattegrond mee en eventueel kleur- en materiaalstalen. Foto’s van de desbetreffende ruimte zijn ook altijd handig voor de beeldvorming. In een persoonlijk gesprek van maximaal 90 minuten worden je wensen door onze ervaren adviseur geordend en gerangschikt. Uiteindelijk krijgt je een kant en klaar verlichtingsplan voorgelegd. De kosten voor dit plan zijn 100,-. Daarna ligt het aan jou of je de schakelaar op ‘aan’ of ‘uit’ zet.

Aankoop

Heb je de schakelaar op ‘aan’ gezet en ga je de aankoop aan, dan kies je samen met onze adviseur de lampen uit, op basis van het verlichtingsplan. Is het aankoopbedrag 650,- of meer, dan ontvang je van ons een Nijhof cadeaucheque t.w.v. 100,-.

Het ophangen en aansluiten van de verlichting is ook bij ons in goede handen. Onze adviseur geeft je alle informatie over de mogelijkheden.

 

Meer weten? Neem contact met ons op. 
Wil je op de hoogte blijven van onze noviteiten, events en aanbiedingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: