Interieuradvies van onze woon- en leefstijlstudio

Hoe moet de inrichting van je huis worden aangepakt? Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En, wat te doen met de verlichting? Allemaal vragen die aan de orde komen als je je woning wilt (her-) inrichten. Onze ervaren stylistes helpen je graag en geven op maat gesneden advies in onze speciale woon- en leefstijl studio. Zo kun je een verantwoorde en toch heel persoonlijke keuze maken.

Interieurstyling

Vragen over indeling, stijlrichting, verlichting, vloeren, wanden of styling van je interieur? Wil je advies bij de totaalinrichting van één ruimte (alles nieuw of juist in combinatie met persoonlijke spullen)? Of zoek je hulp bij de totaalinrichting van het hele huis (nieuw of bestaand)? Je bent in onze woon- en leefstijlstudio hiervoor aan het goede adres. 

Maak een afspraak voor een adviesgesprek met één van onze professionals. Zij gaan met je aan de slag met jouw persoonlijke situatie, woonwensen en vragen. Met als doel dat het een bijdrage levert aan jouw woon- en leefstijl. Zo'n gesprek duurt 1½ uur en kost 100,-.Deze investering verdien je terug. Niet alleen vanwege een uitgebalanceerd en gericht advies. Maar ook vanwege de bijbehorende voordeelcoupon die je bij dit eerste adviesgesprek ontvangt. Dit voordeel is: na besteding van 650,- in ons woonwarenhuis ontvang je een gratis Nijhof cadeaucheque t.w.v. 100,-.

Uiteraard is het ook mogelijk om 3 uur advies te reserveren. En voor een interieurplan voor het hele huis maken we gefaseerde afspraken. Afgestemd op jouw woning, jouw wensen en jouw leefstijl.

Het ideale woonweekend

Tijdens onze zogenaamde 'ideale woonweekenden' wordt er interieuradvies, tuinadvies en verlichtingsadvies gegeven in onze woon- en leefstijl studio. Zo'n advies duurt 45 minuten en kost 50,-. Bij betaling aan de kassa ontvang je, na het advies, direct een Nijhof cadeaucheque t.w.v. 25,-.

De ideale woonweekenden in 2019 zijn op 5 en 6 januari, 2 en 3 februari, 2 en 3 maart, 6 en 7 april, 4 en 5 mei, 1 en 2 juni, 7 en 8 september, 5 en 6 oktober, 2 en 3 november en tenslotte op 7 en 8 december.

Maak een afspraak via het telefoonnummer 035 5486 242 of via de onderstaande knop.Woonadvies

Personal shopper

Worstel je met het kiezen van een kleur, behang of andere interieurzaken? Of zoek je misschien een geschikt cadeau voor iemand waarbij je wel wat hulp zou kunnen gebruiken. Doe dan een beroep op één van onze stylistes annex personal shoppers. Wij lopen met je mee, adviseren en laten ter plekke de mogelijkheden zien. Maak een afspraak via telefoon 035 5486 242.

Voor een effectief en gericht adviesgesprek is een goede voorbereiding van belang. Neem daarom zoveel mogelijk foto's, tekeningen, plattegronden, maatvoeringen, knipsels, kleurstalen en voorbeelden van materialen mee.

Wil je op de hoogte blijven van onze noviteiten, events en aanbiedingen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief: