20% korting op alle verlichting van Lucide

Je krijgt nu 20% korting op alle verlichting van Lucide. Dat betekent flink voordeel op vloerlampen, hanglampen, tafellampen, wandlampen en buitenverlichting. Deze actie is geldig t/m woensdag 16 oktober 2019.

 

Logo Lucide

LUCIDE

Illuminates your world

Lucide is een verlichtingsmerk dat staat voor passie, design en duurzaamheid. Lucide ontwikkelt functionele, decoratieve en energiezuinige lichtbronnen en armaturen. Door het brede en gevarieerde assortiment is er voor iedere situatie de perfecte lichtoplossing. Het woord lucide staat voor klaar, helder, duidelijk, stralend en licht. Dat is ook wat we bij de lichtbronnen van Lucide gegarandeerd terug zien komen.

Vloerlampen

De juiste verhoudingen, hoogwaarde materialen en de mooiste en meest trendy kleuren. Dat zijn de vloerlampen van Lucide. Vloerlampen plaats je als extra verlichting in elke ruimte, in je huis of in kantoor. Kies de juiste lamp en verlichting voor iedere ruimte in huis. De diverse soorten vloerlampen van Lucide vind je terug in allerlei stijlen. Van modern tot klassiek en van landelijk tot retro.

Lucide staande lampen bij Nijhof

Lucide hanglampen bij Nijhof

Hanglampen

Lucide ontwerpt en produceert de mooiste hanglampen. Met een hanglamp creëer je sfeer en gezelligheid in jouw interieur. Een goede keuze maken is niet eenvoudig. Lucide heeft een groot aanbod aan hanglampen, in alle denkbare ontwerpen, kleuren en maten.

Tafellampen

Tafellampen van Lucide verdienen een voorstaande plek in ieder interieur. Met een tafellamp creëer je sfeervolle, zachte verlichting. Daarnaast biedt een tafellamp de uitkomst om jouw bijzettafel of nachtkastje in de schijnwerpers te zetten. Het assortiment van Lucide toont tafellampen in vele uitvoeringen. Van klein tot groot en van kleurrijk tot minimalistisch.

Lucide tafellampen bij Nijhof

Lucide wandlampen bij Nijhof

Wandlampen

Voor wandverlichting die zowel functioneel als decoratief is, ben je bij de Lucide aan het juiste adres. Een wandlamp behoort bijna altijd tot de groep functionele verlichting. Maar dat betekent bij Lucide zeker niet dat deze niet ook als decoratie kan dienen.

Buitenverlichting

Voor buitenverlichting kun je bij Lucide je hart ophalen aan een ruim assortiment in diverse stijlen. Van modern design tot klassiek en alles wat hier tussenin zit. Wat te denken van schitterende hanglampen, tafellampen en prachtige plafondlampen? Ook inbouwspots, tuinspots en tuinlantaarns ontbreken niet. Behalve een sfeervolle ambiance helpt de Lucide buitenverlichting je bovendien je woning te beschermen tegen inbraak.

Lucide buitenverlichting bij Nijhof