Workshop: interieurstyling

Elke twee maanden organiseren onze stylisten een workshop interieurstyling. Tijdens deze workshop gaan ze samen met jou aan de slag en voorzien ze je van de laatste trends en handige tips en tricks. Let op: maximaal acht personen!

Wat gaan we doen? 

Trendlezing: het eerste uur
Na de ontvangst beginnen we met een trendlezing. We nemen je mee in de wereld van interieur en styling en vertellen je wat er op dit moment speelt. Deze actuele stand van zaken wordt aangevuld met nuttige informatie over het zogenaamde basisinterieur. We sluiten de trendlezing vervolgens af met handige tips en tricks.

Aan de slag: het laatste anderhalf uur
Het wordt nu tijd om de handen uit de mouwen te steken en zelf aan de slag te gaan! Op basis van de ingrediënten uit de trendlezing en je eigen plattegrond van schaal 1:50 ga je aan de slag. Met behulp van diverse materialen, kleurstalen en product- en sfeerfoto's creëer je een eigen moodboard. Uiteraard onder begeleiding van ons stylingteam!

Extra informatie

Het tarief is €32,50 en dat is inclusief alle materialen, koffie, thee, frisdrank en iets lekkers. Bovendien ontvang je na afloop een leuke goodiebag. Meer informatie? Neem dan contact op via 035 5486 242 of stuur een mailtje naar wls@nijhofbaarn.nl.

Workshop interieurstyling bij Nijhof

De workshop wordt in onze woon- en leefstijlstudio gegeven door onze interieurstylistes Astrid, Eva, Mariska en Eveline.

Details

Datum
donderdag 24 september

Tijd
14.30 - 17.00 uur
inloop vanaf 14.00 uur
maximaal acht personen

Locatie
begane grond
woon- en leefstijlstudio

let op: workshop is volgeboekt

Maatregelen corona
De anderhalve meter afstand wordt gewaarborgd, daarom zijn er maximaal acht deelnemers per workshop toegestaan.

Bekijk hier al onze maatregelen