Demonstratie: slimme raamdecoratie

Het huis wordt steeds vaker voorzien van slimme apparaten waardoor het leven steeds gemakkelijker wordt. Komend weekend laat onze partner Vivante Bekenkamp je zien hoe jij hier je voordeel mee kunt doen! 

Wat gaan we doen?

Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 oktober kun je op onze afdeling gordijnen en raamdecoratie advies krijgen van de specialisten van merken als Sunway en Luxaflex. Zij leggen dan graag uit hoe je slimme elektrische raamdecoratie en gordijnen kunt combineren met andere slimme apparaten, zoals Philips Hue, Google Home en Sonos. De demonstratie wordt verzorgd door Vivante Bekenkamp.

Creëer sfeervolle avonden met lampen die reageren op de muziek en geniet van je privacy door de raamdecoratie automatisch te laten sluiten als het donker wordt. Deze producten zijn bovendien door middel van stembediening of een smartphone te bedienen, waar je ook bent. Ideaal!

Vivante Bekenkamp bij Nijhof

 

Meer over Vivante

Van rolgordijnen tot Duette Shades en van houten jaloezieën tot horren, je vindt het allemaal in de shop van Sunway en Gallery Shop van Luxaflex. Deze raamdecoratie wordt op maat gemaakt en door de adviseurs van Vivante Bekenkamp ingemeten. Bovendien wordt alles vakkundig geplaatst zodat je zeker weet dat het nog vele jaren mooi blijft hangen.

 

 

Details

Wanneer is het?
Op vrijdag 29, zaterdag 30 en zondag 31 oktober

Waar is het?
Op de afdeling gordijnen en raamdecoratie op onze begane grond

Waar zit Nijhof ook alweer?
Minervaweg 3 in Baarn