Flitsadvies: reserveer een tuinarchitect

Op zaterdag 17 oktober organiseren wij een flitsadvies voor je tuin in samenwerking met onze tuinarchitect Jeroen Binnekade van Hollandstuin & Landschap

45 minuten 

Het flitsadvies is bedoeld voor een specifiek, afgebakend onderwerp. Loop je vast met de indeling van je tuin? Of kom je er niet uit met het kiezen van de juiste kleuren, beplanting of verlichting? Dan is ons flitsadvies precies wat voor jou.

Onze tuinarchitect gaat in onze woon- en leefstijlstudio 45 minuten intensief en gericht met je aan de slag. De kosten voor dit flitsadvies zijn €50. Meer informatie via telefoonnummer 035 5486 299 of 06 1363 0480.

Voorbereiding
Voor een effectief en gericht advies is een goede voorbereiding van belang. Neem daarom zoveel mogelijk foto's, tekeningen, plattegronden, maatvoeringen, knipsels, kleurstalen en voorbeelden van materialen mee.

 

Volgeboekt? De eerstvolgende flitsadvies is op zaterdag 31 oktober.

 

De diepte in

Heb je behoefte aan een compleet tuinplan? Of zelfs de aanleg? Dat kan natuurlijk ook!

Vaak heb je wel een soort van idee in je hoofd, maar als je wil uitleggen hoe de tuin er nu echt uit moet komen te zien is het ineens een stuk lastiger. Daarom maakt onze tuinarchitect Jeroen Binnekade een schets op basis van jouw wensen. Uiteraard houdt hij dan rekening met alle details waar je op moet letten bij het kiezen van een type tuin. Zoals de ligging en de vorm van de tuin, de beschikbare ruimte en waar de zon op- en ondergaat.

Zo'n gesprek duurt 1,5 uur, kost €100 en vindt plaats bij jou in de tuin. Meer informatie? Dat lees je hier.

Tuinadvies van Jeroen Binnekade bij Nijhof

 

Details

Datum
zaterdag 17 oktober 

Reserveren
tuinontwerp
via 035 5486 299

Locatie
begane grond
woon- en leefstijlstudio

 

Maatregelen corona
Anderhalve meter afstand is gewaarborgd. Bovendien maken we gebruik van transparante schermen.

Bekijk hier al onze maatregelen