Tuinschetsdag

Op zaterdag 30 mei organiseren wij een tuinschetsdag samen met onze partner Jeroen Binnekade, tuin- en landschapsontwerper en groenprofessional van Hollandstuin & Landschap.

Ontwerp

Ook al heb je vaak wel een soort van idee in je hoofd, als je wilt uitleggen hoe de tuin eruit moet komen te zien is het ineens een stuk lastiger. Daarom maakt onze tuinarchitect Jeroen Binnekade een schets op basis van jouw wensen. Uiteraard houdt hij dan ook direct rekening met de voor- en nadelen én de details waar je op moet letten bij het kiezen van een type tuin. Zoals de ligging en de vorm van de tuin, de beschikbare ruimte en waar de zon opkomt en onder gaat.

Kortom, jouw droomtuin begint bij een goed ontwerp!

 

Inschrijven

Onze tuinarchitect gaat een uur intensief met je aan de slag. De kosten voor dit advies zijn €50. Meer info via telefoonnummer 035 5486 299 of 06 1363 0480.

Voor een effectief en gericht advies is een goede voorbereiding van belang. Neem daarom zoveel mogelijk foto's, tekeningen, plattegronden, maatvoeringen, knipsels, kleurstalen en voorbeelden van materialen mee.

Tuinadvies van Jeroen Binnekade bij Nijhof

 

Details

Datum
zaterdag 30 mei 

Reserveren
tuinontwerp
via 035 5486 299

Locatie
begane grond
woon- en leefstijlstudio


Maatregelen corona
Anderhalve meter afstand is gewaarborgd. Bovendien maken we gebruik van transparante schermen.

Bekijk hier al onze maatregelen