Safelocker kijkdag

De kijkdag van Safelocker is geannuleerd vanwege het Coronavirus. Deze annulering is onderdeel van de maatregelen die wij vanwege het virus treffen.

De Nederlandse banken zijn gestopt met de verhuur van bankkluisjes aan particulieren. Daarom doen wij dit nu, samen met onze partner Safelocker. Benieuwd hoe dit werkt? En hoe de kluis er van binnen uitziet? Op zaterdag 28 maart organiseren we ‘open kluis’. En besluit je om deze dag direct een kluis te huren dan zijn de eerste 2 maanden huur gratis.

veilig en bereikbaar

Bij Safelocker liggen je spullen veilig opgeslagen, beschermd tegen diefstal, brand, verlies en waterschade. Dit wordt o.a. gerealiseerd door een massieve bankkluis met moderne apparatuur zoals permanent cameratoezicht en een mistgenerator.
Ondanks de uitstekende beveiliging zijn je spullen voor jou als kluishuurder toch eenvoudig bereikbaar. Omdat Safelocker bij ons in de winkel is gevestigd heb je immers 7 dagen per week de gelegenheid om zonder afspraak zelfstandig de kluisruimte te bezoeken. En dankzij onze ruime parkeerplaats parkeer je altijd voor de deur. Helemaal gratis.

Safelocker bij Nijhof


Met onze partner Safelocker is het buitenshuis opbergen van je waardevolle spullen veilig, toegankelijk, verzekerd en betaalbaar geregeld. Safelocker; de bankkluis voor iedereen.
Gaan we je zien op de Safelocker kijkdag? Graag tot dan!


 


datum
zaterdag 28 maart

tijdstip
11 - 16 uur

locatie
begane grond