kleurlezing Farrow & Ball

De kleurlezing van Farrow & Ball is geannuleerd vanwege het Coronavirus. Deze annulering is onderdeel van de maatregelen die wij vanwege het virus treffen.

In het weekend van zaterdag 28 maart en zondag 29 maart geeft kleurexpert Ron Zaal van Farrow & Ball een gratis kleurlezing. Wil je weten wat kleur kan toevoegen aan jouw woning? Kom dan naar deze lezing en ontdek de fascinerende wereld van kleur.

Wat gaan we doen?

Het kiezen van de juiste kleur in je interieur is niet gemakkelijk. Tijdens de lezing van zo'n 45 minuten vertelt Ron Zaal, kleurprofessional van het Engelse kwaliteitsmerk Farrow & Ball, alles over kleur in het algemeen en de verwerking en toepassing daarvan in verf en behang in het bijzonder. 

Farrow & Ball kleurlezing bij Nijhof

Inloop

Behalve veel informatie levert deze lezing je vooral veel inspiratie op. En energie! De lezing is op zaterdag 28 maart om 14.00 uur. Op zondag 29 maart start de lezing om 13.00 uur. Inschrijven is niet nodig. Zorg wel dat je een kwartiertje voor aanvang van de lezing aanwezig bent.

Farrow & Ball kleurlezing bij Nijhof

Over Farrow & Ball

Farrow & Ball houdt men de traditie van de oprichters John Farrow en Richard Ball in stand door ongeëvenaarde verf-en behangproducten met uitsluitend de beste ingrediënten en hoogwaardige pigmenten te produceren. De karakteristieke verfkleuren en finishes, die sinds 1946 in Dorset-Engeland vervaardigd worden, staan bekend om hun diepte en complexiteit en brengen woningen tot leven.

Farrow & Ball producten geven je interieur een onmiskenbare, unieke look. De hoog gepigmenteerde verf en het ambachtelijk gemaakt behang reflecteert het licht op een schitterende manier. Door de buitengewone diepte van kleur brengt het jouw muren tot leven.

Farrow & Ball kleurlezing bij Nijhof

datum
zaterdag 28 maart en zondag 29 maart

tijdstip
28 maart: 14.00 uur
29 maart: 13.00 uur

locatie
afdeling Verf, begane grond