workshop interieurstyling

De workshop interieurstyling is tot nadere orde uitgesteld vanwege het Coronavirus. De uitstelling is onderdeel van de maatregelen die wij vanwege het virus treffen. Zodra wij meer weten over een nieuwe datum brengen we jullie op de hoogte.

Elke 2 maanden organiseren onze stylisten een workshop interieurstyling. Tijdens deze workshop gaan ze samen met jou aan de slag en voorzien ze je van de laatste trends en handige tips en tricks.

wat gaan we doen?

trendlezing
Het eerste uur.
Na de ontvangst beginnen we met een Trendlezing. We nemen je mee in de wereld van interieur en styling en en vertellen je wat er op dit moment 'speelt'. Deze actuele stand van zaken wordt aangevuld met nuttige informatie over het zogenaamde basisinterieur. 
We sluiten vervolgens de trendlezing af met handige tips & tricks.

zelf aan de slag
Het laatste anderhalf uur.
Het wordt nu tijd om de handen uit de mouwen te steken en zelf aan de slag te gaan. Op basis van de ingrediënten uit de Trendlezing en je eigen plattegrond van schaal 1: 50 maak je een moodboard. Met behulp van diverse materialen, product- en sfeerfoto's en kleurstalen creëer je een moodboard. 
Uiteraard onder begeleiding van ons stylingteam.

informatie en inschrijven

De workshop vindt plaats op donderdag 26 maart van 14.30 uur tot 17.00 uur (inloop vanaf 14 uur) en wordt gegeven door onze interieurstylistes Astrid, Eva, Mariska en Eveline. De locatie is onze Woon- en Leefstijl Studio. 
Het tarief is 32,50 en dat is inclusief alle materialen, koffie, thee, frisdrank en iets lekkers. Bovendien ontvang je na afloop een goodiebag. Voor meer informatie bel je met 035 5486 242.