tuinschetsdagen

Op zaterdag 7 maart en zondag 8 maart organiseren wij twee tuinschetsdagen. Deze dagen organiseren wij met onze partner Jeroen Binnekade, tuin- en landschapsontwerper en groenprofessional van Hollandstuin & Landschap.

ONTWERP

Ook al heb je vaak wel een soort van idee in je hoofd, als je wilt uitleggen hoe de tuin eruit moet komen te zien is het ineens een stuk lastiger. Daarom maakt onze tuinarchitect Jeroen Binnekade een schets op basis van jouw wensen. Uiteraard houdt hij dan ook direct rekening met de voor- en nadelen én de details waar je op moet letten bij het kiezen van een type tuin. Zoals de ligging en de vorm van de tuin, de beschikbare ruimte en waar de zon opkomt en onder gaat. 
Kortom, jouw droomtuin begint bij een goed ontwerp.

INSCHRIJVEN

Onze tuinarchitect gaat 45 minuten intensief met je aan de slag. De kosten voor dit advies zijn €50,-. Na het adviesgesprek ontvang je €25,- retour via een Nijhof cadeaucheque. Meer info via telefoonnummer 035 5486 299

Voor een effectief en gericht advies is een goede voorbereiding van belang. Neem daarom zoveel mogelijk foto's, tekeningen, plattegronden, maatvoeringen, knipsels, kleurstalen en voorbeelden van materialen mee.

Datum
zaterdag 7 maart
en zondag 8 maart

Reserveren
via telefoonnummer 035 5486 242
via e-mail inschrijfformulierLocatie
Woon- en leefstijlstudio, begane grond