Flitsadvies: reserveer een interieurstylist

Op zaterdag 6 december en zondag 6 december geven onze woonprofessionals, zoals elke eerste weekend van de maand, flitsadvies. 

45 minuten 

Het flitsadvies is bedoeld voor een specifiek, afgebakend onderwerp. Loop je vast met de indeling van je woonkamer? Of kom je er niet uit met het kiezen van de juiste kleuren of twijfel je over de toepassing van je verlichting? Dan is ons flitsadvies precies wat voor jou!

Je hebt de keus uit een:
- interieuradvies en/of kleuradvies 
- lichtplan (basis, eerste aanzet)

Onze woonprofessional gaat in onze woon- en leefstijlstudio 45 minuten intensief en gericht met je aan de slag. De kosten voor dit flitsadvies zijn €50.

 

Volgeboekt? Het eerstvolgende flitsadvies is in het volgende jaar.

Voorbereiding

Voor een effectief en gericht advies is een goede voorbereiding van belang. Neem daarom zoveel mogelijk foto's, tekeningen, plattegronden (1:50), maatvoeringen, knipsels, kleurstalen en voorbeelden van materialen mee.

Uitgebreid interieuradvies
Heb je vragen over indeling, stijlrichting, verlichting, vloeren, wanden of styling van je interieur? Of zoek je hulp bij de totaalinrichting van het hele huis (nieuw of bestaand)? We gaan dan met je aan de slag met jouw persoonlijke situatie, woonwensen en vragen. Met als doel dat het een bijdrage levert aan jouw woon- en leefstijl. Zo'n gesprek duurt 1,5 uur en kost €100. Meer informatie? Dat lees je hier.

Interieuradvies bij Nijhof

Details

Datum
zaterdag 5 december
en zondag 6 december 

Reserveren
interieurontwerp of lichtplan
via 035 5486 242

Locatie
begane grond
woon- en leefstijlstudio

 

Maatregelen corona
Anderhalve meter afstand is gewaarborgd. Bovendien maken we gebruik van transparante schermen.

Bekijk hier al onze maatregelen