Demonstratie: Nespresso

Op zaterdag 5 december en zondag 6 december staat een koffiespecialist van Nespresso voor je klaar om tekst, koffie en uitleg te geven over de apparaten van dit topmerk.

Over Nespresso

Het Nespresso systeem draait om de unieke Nespresso capsules. De koffie blijft zo smaakvol en vers doordat het wordt verpakt in een zuurstofvrije aluminium capsule. Het blijft hierdoor tot maar liefst één jaar na productie vers en houdt het haar smaak. 
Nespresso bij Nijhof
Maar er is meer. In alle Nespresso machines wordt de capsule zo geplaatst dat de machine er met hoge druk, 19 bar, (bijna kokend) water door heen wordt geperst. Met deze hoge druk zorgt de espressomachine ervoor dat de smaak, body en créma van de espresso ontstaat.

De watertemperatuur is ook belangrijk. Deze is niet te heet, waardoor de koffie zou verbranden, en niet te koud zodat de rijke en volle smaak kan ontstaan.

 

Wij regelen de capsules

Bij aanschaf van een koffiemachine van Nespresso zorgen wij er desgewenst voor dat je de volgende dag de capsules geleverd krijgt. Geen gedoe met het uitzoeken van bonnetjes en uploaden, wij doen het voor je. 
Nespresso bij Nijhof
Een unieke service want dit wordt door slechts een beperkt aantal Nespresso dealers in Nederland aangeboden. Via onderstaande button lees je er alles over.

Datum
zaterdag 5 december
en zondag 6 december

Tijdstip
van 12.00 tot 17.00 uur

Locatie
eerste verdieping
kookshop