Flitsadvies zomerspecial

In augustus kun je dagelijks bij ons terecht voor interieur flitsadvies. Dus heb jij hulp nodig bij een specifiek probleem in je woning? Ga dan voor een flitsadvies van 45 minuten van een van onze professionals.

Zo'n advies kost €50, maar je krijgt er wel een Nijhof cadeaukaart ter waarde van €25 voor terug!

Reserveer een interieurstylist

Het flitsadvies is bedoeld voor een specifiek, afgebakend onderwerp. Dus loop je vast met de indeling van je woonkamer? Of kom je er niet uit met het kiezen van de juiste kleuren of twijfel je over de toepassing van je verlichting? Dan is ons flitsadvies precies wat voor jou.

Zoals gezegd, tot eind augustus kun je dagelijks bij ons terecht voor een flitsadvies voor je interieur en voor je verlichting. Zo'n advies duurt 45 minuten en kost €50. Maar daar staat wel een Nijhof cadeaukaart ter waarde van €25 tegenover die je na het advies ontvangt!

 

Flitsadvies van Nijhof

Flitsadvies bij Nijhof

 

Schrijf je in

Je kunt je inschrijven voor een flitsadvies met de knop hieronder. Daar kun je kiezen voor licht, kleur of interieuradvies. Bij het inschrijven geef je een voorkeur aan voor een datum en tijd. Wij nemen dan vervolgens contact met je op voor een definitieve afspraak.

Voor een effectief en gericht advies is een goede voorbereiding van belang. Neem daarom zoveel mogelijk foto's, tekeningen, plattegronden (1:50), maatvoeringen, knipsels, kleurstalen en voorbeelden van materialen mee.

 

Interieuradvies van Nijhof

 

Meer de diepte in

Heb je nog veel meer vragen? Of wil je advies over je volledige woning? Dat is natuurlijk geen probleem! Je kunt ook bij ons terecht voor persoonlijk interieuradvies. Welke kleuren, welke stoffen, welke materialen en wat voor soort meubelen? En, wat te doen met de verlichting? Onze ervaren stylistes helpen je graag en geven op maat gesneden advies in onze speciale woon- en leefstijl studio.