You are visiting our site with an outdated browser. This can cause the website to not work optimally. we recommend visiting our site with a different browser
Kun je een product online niet vinden? In onze winkel in Baarn vind je een ruimer assortiment en helpen onze adviseurs je graag verder. Openingstijden
nog t/m zondag

GEEN BTW

Je betaalt vijf dagen lang GEEN BTW op al onze voorraadartikelen! Dus, heb je altijd al die ene designlamp gewild? Of dat hele leuke, maar net te dure vaasje waar je al maanden naar kijkt? Wacht dan niet langer, dit is jouw kans!actie bekijken
Donderdag 5 oktober

Interieur Festival

Op donderdag 5 oktober organiseren wij de tweede editie van ons gratis Interieur Festival.

activiteiten
De lancering van ons najaarsmagazine, meet&greets, demonstraties, kortingen, live muziek, opening van onze kerstshow, stylingwedstrijd, primeurs, proeverijen, winacties en als klap op de vuurpijl een interieurrondleiding.

Tijdens de feestdagen hanteren wij afwijkende openingstijden.onze openingstijden
hulp gezocht

Onze vacatures

persoonlijk

Interieuradvies

al jouw vragen

Klantenservice

zomer

It's BBQ time!

kleurrijke zomer

Shop the look

in de spotlight

Onze favorieten

in de spotlight

Onze fans

Dit is hoe andere Nijhof fans het hebben gedaan! Wil jij hier ook tussen komen? Plaats dan jouw interieur op Instagram en tag @nijhofwoonwarenhuis.

nl-NL
In de spotlight

Onze favoriete merken

onze blogs

Wooninspiratie

De ideale woonwereld bestaat

Persoonlijk

Onze adviseurs zijn ervaren, gekwalificeerd en oprecht geïnteresseerd. Ze staan voor je klaar en helpen je graag. Met kleine tips en grote adviezen. En altijd met een glimlach.

Inspirerend

Wij inspireren. En hier en daar dagen we je ook uit. Met ons veelzijdige assortiment. Met nieuwe producten en verrassende toepassingen. En met prikkelende presentaties. Elke keer weer.

Betrouwbaar

Een echt Baarns bedrijf. Een familiebedrijf. Geworteld in de regio. Al vanaf 1950 zijn we dagelijks bezig om van een huis een thuis te maken. En dat blijven we doen.

Scroll to top